jesenski outfit

Kupiti neki model obuće ili odjeće koji je ove godine u trendu nije za svakoga idealno jer ne žele svi svake godine obnavljati garderobu, pa je onda sigurnije birati one klasične modele. Ove godine su hit 3 modela čizmica, i s njima si bez brige, možeš ih kupiti i dugo nositi, jer sigurno još neko vrijeme neće izaći iz mode.

Nekada je u redu izaći iz svoje modne sigurne zone i isprobati nešto drugačije. S čizmicama to nije baš najjednostavnije jer ipak ih trebamo birati s obzirom na to kakav nam je ostatak garderobe, a i glupo je, i preskupo, svake godine kupovati nove. Ako si i ti jedna od onih koji ne mijenjaju garderobu svake sezone i vole nositi iste stvari godinama i godinama, postoje tri modela čizmica koje su veliki hit ove godine, a s kojima se ne moraš bojati da će se prestati nositi, jer bit će sigurno IN i u nadolazećim zimama, piše Who What Wear.

1.Kaubojske čizme

Ove godine u modu su se itekako vratile kaubojske čizme. Bile su glavni model koji se nosio na modnim pistama i to od onih najobičnijih jednobojnih, do čizmica sa šljokicama, metalik ili s nekim motivom poput cvjetića. Čine se kao riskantna obuća koju nećeš imati gdje nositi kada izađe iz mode, ali ovakve čizme su uvijek tu negdje i sigurno ćeš ih moći nositi i u sljedećih nekoliko jeseni i zima.

2.Glomazni modeli gležnjača

Chunky modeli su tu već neko vrijeme i ne planiraju otići nigdje. Ovakve gležnjače postale su omiljena obuća koju možeš vidjeti na street style outfitima. I to je tako s razlogom jer one kao da idu uz svaku kombinaciju! Iako je tu već drugu godinu za redom, nemoj misliti da je na zalazu popularnosti. Nosit će se ovakvi modeli još i sljedećih jeseni. Slobodno investiraj u jedan komad ako ti se sviđaju.


3.Čizme i gležnjače koje idu u špicuZadnji model čizmica kojeg se ne trebaš bojati da će prestati biti popularan su one koje idu u špicu. Još su jedan od onih modela koji djeluju riskantno, ali to zapravo nisu. Špic samo djeluje kao nešto jako upadljivo, u realnosti, ovakve gležnjače izgledaju elegantnije. I nikada neće biti pogrešna sezona za nositi ih uz one kombinacije kada želiš izgledati sređenije. Velike modne kuće poput Balmaina i Balenciage sve više i više najavljuju njihov povratak.

Pogledajte još:

Ovu zimsku odjeću moraš uvijek imati u ormaru – sigurno ćeš ju nositi i neće ti samo skupljati prašinu

Zbogom zimskim šalovima – postoji jednostavna zamjena koja će biti apsolutni trend ove zime

Koji je dućan s odjećom najpopularniji ove godine? Jedan je ponudom posebno privlačio

modeli čizmice jesenski trend u trendu

Još vijesti