Slika nije pronađena

'Dakle, neće biti lako. Biti će jako teško. Morat ćemo raditi na nama svaki dan, ali želim raditi, jer želim tebe. Želim te cijelu, zauvijek, ti i ja, svaki dan…' – Ryan Gosling, 'The Notebook'.

Kakav god da stav imate prema Valentinovu, priuštite si dejt. Bilo s dečkom/curom, frendicom/frendom. Zašto ne? Pustite te priče oko komercijalizacije. Nije loše biti romantičan barem jedan dan u godini.

Zato smo vam spremili par kombinacija za 14.2. Jednu casual, rock i romantičnu kombinaciju.

1. Romantika


Prepustite se trenutku i iskopajte u ormaru nježne boje… Iskombinirajte lagani pulover sa kožnom suknjicom. Zavežite kosu u rep ili pundžu i stavite na nju mašnicu. Sve začinite sa par lijepih komada nakita. Šminka neka bude nježna - koristite zemljano roskaste boje. Na usta stavite lagano rozo sjajilo.

2. Rokerica


Ako niste romantični tip, svejedno možete obući kul kombinacijju. S kožnim hlačama i kožnom jaknom ne možete pogriješiti. Ova sexy kombinacija uvijek pali kod frajera. Što se tiče šminke - na ovu kombinaciju savršeno ide crveni ruž i crni tuš / olovka na oči. Poljubac će u ovom slučaju pričekati za drugi put.

3. Casual


Na dejtu je najbitnije da se osjećaš ugodno. Obična deblja majica dugih rukava s nekim printom uvijek može podići kombinaciju. Da se ne bi smrzli u ovim hladnim danima, uvijek dobro dođe zimska kapa i šal koje odmah možete iskoristiti i kao modni detalj. Stavite malo rumenila i zaštitite svoje usne s labelom da  vam poljubac bude što sočniji.

Imate li već planove za Valentinovo ili taj dan jednostavno izignorirate?

I za kraj jedna otkačena ljubavna scena:

M.Z.

valentinovo stil odjeća Modne kombinacije fashion

Još vijesti