Slika nije pronađena

Lijepi i uredni nokti su uvijek u modi, ali ako se želiš malo poigrati bojama i različitim dizajnima, ovo su neki od prijedloga koje možeš uzeti u obzir tijekom ove godine – jer to je ono što će se nositi.

Zašto nositi nokte bez ičega kada ih možeš nalakirati na toliko različitih i zabavnih načina? Jedna od novogodišnjih odluka ti može biti da se ove godine malo posvetiš uređenju vlastitih nokti. Nije toliko teško kreirati neke od lookova koji će se nositi na noktima ove godine, čak iako nisu svi nešto što bi stavila na sebe, u nekom od ovih trendova bi se mogla pronaći. Ovo je devet stilova koje ćeš viđati u ovoj godini na noktima influencerica i modela na pistama.

Francuska manikura


Ovaj klasik se vraća! U 90-ima je bilo popularno nositi francusku manikuru, kroz godine je ona postala malo zaboravljena, ali sada se ponovno vraća, no malo promijenjena. Zaboravi na svijetlo ružičastu i bijelu kombinaciju i isprobaj neku malo šareniju. Umjesto bijelih vrhova, zašto ne staviti narančastu ili plavu.

Nokti koji mijenjaju boju


Jesu li ti nokti plavi? Ili ljubičasti? Ili crni? Nitko neće moći dati odgovor na to pitanje. Lakovi za nokte koji se presijavaju u nekoliko nijansi bit će na vrhuncu svoje popularnosti. Ako će imati i dodatak šljokica, to je to.

Životinjski uzorak


Sve od kad su Kendall Jenner i Ariana Grande počele nositi kravlji uzorak na noktima, potaknule su djevojke da umjesto samo na odjeći, počnu više nositi i životinjske uzorke na noktima, a taj se trend nastavlja i u ovoj godini. Bilo da ti je draži zebra uzorak, zmijski, kravlji, leopardasti... to je stil koji će također biti IN.

Nokti u duginoj boji


Zabavni nokti su pun pogodak, a ako se nosi zabavno, tu je i manikura u duginim bojama. Za sve one neodlučne djevojke koje ne znaju koju da jarku boju stave na nokte, zašto ne staviti sve? Umjesto da trošiš sate na odlučivanje oko toga koju boju stavit...

Bit će fokus i na njezi ruku


Koliko je god lijepo za vidjeti uređene nokte, ne smiješ se zaboraviti ni posvetiti svojim rukama. Zaštita i briga za kožu postaje sve popularnija, sve je veći fokus na upravo zdravlju tijela, a ove godine u fokus dolaze u ruke. Manikura više neće biti orijentirana samo na lakiranje noktiju, već će to postati pravi mali ritual upotpunjen pilingom i hidratizacijom ruku.

Minimalistički dizajn


Osim boja i šarenila, za one kojima je to malo ipak previše, nosit će se i različiti minimalistički dizajnovi. Ovakvi su nokti više za svaki dan, pogotovo ako ne smiješ u školu nositi jarke boje, a i lakši su za održavanje. Nakon što nalakiraš nokte omiljenom bojom, ukrasi ih nekim malim detaljima, primjerice kao djevojka s fotke, ili dodaj koji detalja na samo jedan nokat i imaš kul manikuru.

Vrtlozi na noktima


Još jedan dizajn za one koji ne mogu imati obične nokte je i ovaj. Nakon što staviš neku svjetlu, neutralnu boju preko cijelog nokta, nacrtaj preko male vrtloge i imaš moderni dizajn koji je malo drugačiji od svega što se do sada nosilo.

Svaki nokat s drugom temom


Isto kao i nokti u duginim bojama, ovo je za one kojima je teško odlučiti što napraviti i za one koji žele da im nokti budu u centru pažnje. Kako to izvesti? Tako da svaki nokat ima svoju priču, svoj dizajn, a možeš ih povezati nekom zajedničkom bojom. Ili ne, ako želiš biti totalno šašava.

Neutralne boje, ali različite nijanse na svakom noktu

nokti boje manikura moderno šareno 2020

Još vijesti