Slika nije pronađena

Prve zrake sunca natjerale su i one najveće ljenčine među nama da se konačno pokrenu i učine nešto korisno za svoj duh i tijelo. Nije važno koju si vrstu tjelovježbe izabrala - insanity, solo vježbanje kod kuće ili pak joggiranje po kvartu - u svakom slučaju, tijelo će ti biti jako zahvalno, i, ako ustraješ u svome naumu, zasigurno ćeš jako brzo vidjeti prve rezultate.

No, žene kao žene -  i u tim trenucima često razmišljaju kako da izgledaju što bolje, a opet da im odjeća bude dovoljno udobna i korisna. Evo nekoliko naših prijedloga, kako biti ekstra chic i dok vježbaš.

Za jogging ti predlažemo slojevito odijevanje koje uključuje debelu majicu s kapuljačom, pa čak ponekada i prsluk - ovisno o vremenskim prilikama, i nezaobilazne tajice. Dobre tenisice također su jako bitne. Jedan, dva, tri.... Kreni !


Za sat aerobika ili fitnessa u obližnjoj dvorani odaberi udoban pamučni donji dio trenirke i zanimljiv topić s printom. Dodatni asesoar neka bude velika sportska torba u koju će ti stati sve potrepštine.


Za sat plesa ili pak mega popularne zumbe odaberi udobne sportske hlače i slatki topić. Također, od velike koristi će ti biti i grijači za noge. Ovako odjevena izgledat ćeš kao Jane Fonda početkom 80tih godina.


Ovo su samo neki od prijedloga što odjenuti dok vježbaš. No, kada je odjeća za tjelovježbu u pitanju - treba naglasiti kako je jako važno da ona bude od što prirodnijih materijala - poput pamuka . Svakako se opskrbi s bočicom vode i vježbanje može početi... Sretno !

Dragana Bosanac
Foto: Polyvore.com

fitness Vježbanje moda