Slika nije pronađena

Na kopčanje, s remenom, vojnički ili klasični, kaputi su dio garderobe koji s veseljem izvlačimo iz ormara ili smo pak u potrazi za onim pravim. Onaj idealan biti će taj koji će se s lakoćom uklopiti u sve naše kombinacije i koji će nas držati na sigurnoj udaljenosti od nadolazeće zime.

Taj posao odlično odrađuju i sportske jakne, koje nam i ove sezone dolaze u raznim bojama i uzorcima, a one strukirane svoje mjesto pronašle su i u našim večernjim izdanjima.

Ako u ormaru već imaš svoju toplu zvijezdu ili se tek spremaš u shopping, dobro će ti doći mali izbor modela koje su ove sezone posebno in:

 Za klasičarke

Za one koje vole jednoredno ili dvoredno kopčanje, u ormaru definitivno ima mjesta i za kaput klasičnog kroja. Ovakav model nije podložan promjeni trenda te se odlično kombinira u dnevnim ležernijim kao i svečanijim varijantama.


Ove sezone posebno su traženi oni u boji, ali ne možeš  pogriješiti niti s klasičnom bež, crnom ili sivom.

 Za pustolovne mornarke

Neka te ne zavara sportski kroj ovog kaputa, cool mornarke na njima ipak najviše vole dašak elegancije. A za krznenu kapuljaču imamo samo jednu riječ, like!


Za moderne vojnikinje

Ove sezone posebno su in oni dugog kroja koji jako dobro pristaju višim djevojkama. Osim vojnički zelene, odlično izgledaju i sivi ili crni s ukrasnim gumbima, na kojima su često prikazani zanimljivi vojnički uzorci. At ease, soldier!


Chic jakne

Osim u sportskoj varijanti jakne nam dolaze i u profinjenijim izdanjima, kao što su npr. one strukirane ili ukrašene detaljima poput remena ili kapuljače s umjetnim krznom. Idealne za užurbani školski dan!
Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

jakne zima moda trend