Slika nije pronađena

Znamo kako se trendovi iz prošlosti kad-tad uvijek vrate, a trenutno su na redu voluminozni rukavi kakvi su bili popularni 80-ih godina. Ovaj trend ponovno se pojavio prošle godine, ali je postao toliko obožavan, pa ni ove godine ne jenjava i postaje neizbježan detalj na odjeći za proljeće i ljeto.

Nose ga apsolutno svi, od slavnih osoba i influencera do naših prijateljica i poznanica. No, kome je taj trend zaista namijenjen i kako ga možemo kombinirati da bismo stvorili savršene outfite? Pročitajte ovih par savjeta kako biste i vi mogli savršeno upariti ovaj trend sa svojim omiljenim modnim komadima.

Trend za svakoga

Ovaj trend zaista mogu nositi svi upravo zato što ima toliko varijacija. Ako su vam ramena šira i ne želite ih dodatno naglašavati, odaberite one majice, košulje ili haljine s puf rukavima koje otkrivaju ramena. Ako ste pak građeni u takozvanom obliku 'kruške', to jest ako uz uzak struk i široke bokove imate i manje grudi, naglasite gornji dio tijela predimenzioniranim rukavima kako biste stvorili dojam figure pješčanog sata.Bitan je balans

Ovo je univerzalno pravilo: ako na gornjem dijelu tijela nosite nešto široko i naglašeno, na donjem dijelu tijela trebaju biti odjevni predmeti koji naglašavaju ili prianjaju uz noge kako bismo dobili uredan i laskavi outfit. Ugledajte se na Oliviu Culpo i probajte se poigrati skinny trapericama ili trapericama ravnog kroja, te suknjama i kratkim hlačama kako biste pronašli kombinaciju koja vam savršeno odgovara.


Više je više, ali…

Ako ste veliki fan ovog trenda, onda slobodno eksperimentirajte s dimenzijama i materijalima. Najdramatičniji efekt dat će dugi rukavi s krutim materijalima poput organdija, čvrstog satena ili trapera. No, ako ste sitnije građe, pripazite da dimenzije rukava budu u skladu s dimenzijama vašeg tijela. Ne dopustite da predimenzionirani rukavi budu prvo što ljudi vide kada vas ugledaju.


M.B.

Foto: Instagram/Instagram screenshot

Pogledajte još:

Celebovi i influenceri su ludi za njim, a jasno nam je i zašto: Evo kako ti možeš kombinirati popularni bodi iz Zare

Zaboravi na crno od glave do pete: Evo kako diskretno ubaciti šarenilo u svoje svakodnevne odjevne lookove

Puno toga može glumiti ulogu remena na hlačama – evo s kojim ga stvarima možeš zamijeniti

Moda predimenzionirani rukavi kombinacije puf rukavi

Još vijesti