Slika nije pronađena

Iako tijekom godine mnogo puta idemo van, slavimo, plešemo i tulumarimo do jutra, ipak je nešto posebno vezano uz posljednju noć u kojoj dočekujemo Novu godinu.

Svi su nasmijani i veseli te puni optimizma gledaju u novih 12 mjeseci koji su pred nama. Hoćemo li se napokon poljubiti sa simpom? Ili se ozbiljno primiti matematika koja nas je do sada zezala? Je li ovo godina kada ćemo napokon učiniti taj korak i pokrenuti svoj blog o kojem dugo maštamo?

via GIPHY


Tisuću scenarija vrti nam se po glavi jer sve je moguće u godini pred nama. Baš zato ju bitno da ju dočekamo raspoloženi i u dobrom društvu, a za takvu prigodu treba odabrati i poseban stajling. Šljokice, usko, kratko, elegantno, seksi, uzorci, glamurozno i posebno – u novogodišnjoj noći sve je dopušteno.

Ako i ti još razmišljaš o idealnoj kombinacija, razveselit će te vijest da su počela sniženja! U većini dućana mogu se pronaći dobri modni komadi po povoljnoj cijeni, a mi smo odabrali nekoliko haljina s kojima sigurno nećeš pogriješiti:Bershka - 129,90 kn
H&M - cca 50 kuna
H&M - 105 kuna
H&M - 125 kuna
H&M - 150 kuna
H&M - 210 kuna
H&M - 265 kunaH&M - 315 kuna
H&M - 125 kunaPull&Bear - 129,90 kunaPull&Bear - 129,90 kunaBershka - 199,90 knBershka - 129,90 kn


I.N.

Pročitajte još:

Fensi ili opušteno? Modne kombinacije za blagdanske dane

5 načina kako nositi haljinu ove jeseni

Majice s jasnom porukom su hit ove jeseni – kakvu ti želiš poslati?

haljine Nova godina

Još vijesti