Slika nije pronađena

Iako je ovaj trend najavljen tek za proljeće, već i u kasnu zimu neonski komadi vrište s polica dućana. Teško nam je zamisliti djevojke koje hodajući ulicom izgledaju kao pakiranje markera za podcrtavanje skripti, no jedan pravi detalj mogao bi razveseliti odabranu odjevnu kombinaciju. A izbor je zaista velik:

Neonske majice

Bez obzira je li cijela obojena ili s tek pokojim bright detaljem, neonska majica po tvom izboru savršeno će nadopuniti garderobu. Kupuješ li još uvijek zimsku robicu, odaberi vesticu ili neon hoodie, a ako si već kupila sve što si planirala – razmisli o šarenom proljeću.


Neonske trapke

Izgledaju slatko čak i ovako na okupu. Osobni su nam favorit neonske plave trapke koje možeš kombinirati s bilo kojom drugom bojom, dok se u slučaju zelenih, crvenih ili žutih hlača moraš ipak suzdržati i kombinirati ih uz nešto mrvicu neutralnije.


Neonske torbe

One tek čekaju svoj veliki trendovski uzlet i moramo priznati da su nam najprimamljiviji dio trenutnog neon ludila. Mala ili velika, ružičasta ili narančasta – odabir je na tebi. Ne sviđa li ti se cijela jarka torba, na izbor imaš i jednako atraktivne s tek pokojim neon detaljem.


Neonski nakit

Ne voliš li cijela vrištati, plastični nakit veselih boja mogao bi te ubrzo osvojiti. Izbor u trgovinama modnim dodacima postaje sve veći i veći, a na tebi je da odebereš svoju novu najdražu statement ogrlicu, narukvicu ili pak naušnice. Dozvoljene su i sve moguće kombinacije.


Neonski sat

Već je dugo u modi, a osim cura jarke gumene satove počeli su nositi i dečki. Za one dubljeg džepa tu je izvrsna marka Ice Watch (pogledajte i njihovu posebnu Ice Love liniju povodm Valentinova), a za one koji često vole mijenjati satove tu je ogromna ponuda na Internetu i trgovinama modnim dodacima.


I.V.

Moda Neon stil boje trend

Još vijesti