Slika nije pronađena

Ni ne čudi što se jako puno ljudi razboli u ovim prijelaznim razdobljima – velike promjene u temperaturi loše utječu na tijelo, ali i općenito nas zbunjuju dok pokušavamo odabrati što obući: je li vrijeme za pulover ili za majicu kratkih rukava? Kožna jakna ili zimski kaput? Još ako k svemu tome dodamo činjenicu da svi želimo progurati ljetnu robu jer nam je dosta one zimske, dobili smo recept za savršenu katastrofu.

Stoga, donosimo par savjeta o tome kako iskombinirati zimsku i ljetnu robu u ovom prijelaznom razdoblju, a da naravno ostanemo dosljedne i modnim trendovima!

via GIPHY


1. Slojevito oblačenje

Ovo je vjerojatno najkorisniji savjet koji ti možemo dati. U ovo ludo vrijeme, u jednom danu moraš biti spremna na kratke rukave i praktički na kaput, tako da ako staviš npr. majicu kratkih rukava, pa preko nekakav džemper, pa preko svega toga jaknu - nema zime, a možeš se  uvijek i samo skinuti iz nečega!

via GIPHY


2. Kožna jakna je must have!

Ima nešto u tim kožnim jaknama - super izgledaju ako ispod njih staviš majicu kratkih rukava ili ako imaš debelu zimsku majicu. Na tebi je samo da odabereš kakva će biti tvoja, a s obzirom na to da je i ove godine hit, ima ih u svim bojama.Pull&Bear, 199,90 kn

3. Šalovi

Kad nisi sigurna hoće li ti biti hladno u tvom outfitu - samo uzmi šal za svaki slučaj. Po mogućnosti, neka to bude jedan od onih šalova koji više liče na deku nego na šal. Samo pazi da ne pretjeraš pa da ne završiš kao Lenny Kravitz....


4. Kombiniraj boje i uzorke

Dok po ljeti i zimi rijetko kad možeš nositi više od dva odjevna predmeta odjednom, pa je zato i lakše smisliti kombinaciju (npr. ljeti obučeš haljinicu i outfit je spreman, a zimi se ne skidaš iz debelih majica i traperica), u ovim prijelaznim razdobljima možeš nositi majicu bez rukava, pa preko majicu dugih rukava, iznad jaknu, pa se na kraju zamotaš u šal i spremna si za sve. Sada je pravo vrijeme da pokažeš svoju 'stylish' crtu i poigraš se sa svim bojama i uzorcima!

via GIPHY


5. Nemoj se neprimjereno oblačiti

Pod ovime mislimo na slične situacije: nemoj nositi starke ako vani nije barem 20 stupnjeva i suho vrijeme, nemoj nositi čizme ako je vani preko 20 stupnjeva, nemoj obući majicu kratkih rukava i preko toga kaput i tješiti se da je to okej... Sve ima svoje vrijeme, koje dolazi (ili je već prošlo)!

Foto: Giphy/Pull&Bear/Profimedia

A.Š.


Provjeri još...

Nije zima, a ni proljeće? Kako nositi kožnu jaknu, a da se ne smrzneš

Ovo proljeće furamo bijelo – u ničemu mu nećeš biti tako zgodna kao u bijeloj haljinici

OMG Zar je ovo moda – svi se pitaju što je to Bella Hadid stavila na sebe?

Moda što obući? odjeća savjeti prijelazno razdoblje

Još vijesti