Slika nije pronađena

Grudnjaci dolaze u različitim oblicima i bojama, a djevojke ih uglavnom nose pola svog života; nakon nekog vremena on se skroz `istroši` pa razmišljamo o tome da se oprostimo od njega i stavimo ga u kantu za smeće.

No, stare grudnjake ne trebamo bacati jer se od njih mogu napraviti brojne cool stvari. Od najmlađih dana nas uče o tome da je dobro reciklirati pa zašto ne primijeniti ovu korisnu naviku i na grudnjake?

Kreativnost je ono što nas spašava pa nam tako ona pokazuje kako sve iskoristiti stari grudnjak:


Stari grudnjak se lako može pretvoriti u topić, a pogotovo ako se radi o onom koji je od čipke. Čipkasti top fora je nositi ispod druge odjeće, a on će nam dati potpuno novi look, a kako ga napraviti pogledajte ovdje


Stari grudnjak je moguće pretvoriti u slatki gornji dio kupaćeg, a na linku je pokazano kako se to radiCool grudnjak koji se može nositi ljeti ispod širokih majica otvorenih leđa je pun pogodak, a ovdje pogledajte kako ga napraviti


Stari grudnjak se može staviti u haljinu bez leđa kako za elegantniji look, a više o tome saznajte na linku


Grudnjak se može iskoristiti i kao traka za kosu, a koje dijelove točno uzeti pogledajte tuSkroz cool grudnjak sa zakovicama možete napraviti i sami uz ove uputeOd starog grudnjaka se može napraviti fora nakit, a osobito narukviceI.P.

Pročitajte još:

Što se sve dogodi kada prvi put nosimo grudnjak

`Zar se urežu u kožu?`: stvari koje dečki nikada neće shvatiti u vezi grudnjaka

Sve što radimo krivo s grudnjacima, a da to ni ne znamo

Grudnjak stari grudnjak kako iskoristiti stari grudnjak

Još vijesti