Slika nije pronađena

Tko još ima toliko novaca da svako malo odlazi u H&M ili neki drugi dućan i kupuje topiće? Uz pomoć ovog trika moći ćeš proći zbilja jeftino i imati kolekcju topića na kojoj će ti svaka prijateljica pozavidjeti...

Tajice su jako popularne zadnjih nekoliko godina, a možeš ih kupiti u svim veličinama, uzorcima, bojama, cjenovnim rangovima, a o najlonkama da i ne govorimo. Ako i ti imaš hrpu starih tajica i najlonki s kojima jednostavno ne znaš što ćeš – zašto ih ne pokušaš pretvoriti u moderne, uske i seksi topiće, savršene za proljeće i ljeto?

Zbilja je jednostavno! Trebaju ti samo škare i tajice ili najlonke. Ako uzimaš tajice, jedini dio koji ćeš morati rezati je dio među nogama, a način reza odredit će okovratnik (lađa izrez, v izrez, viši ili dublji koji otkriva više dekoltea...). Ako odlučiš prekrojiti najlonke, morat ćeš odrezati i stope i to do visine do koje poželiš da na topiću dopiru rukavi (kratki, trifrtalj, dugi).

1. Uzmi tajice ili najlonke!

2. Odreži dio na stražnjici i među nogama u 'v' ili 'u' obliku.

3. Rastvori ih i pogledaj kako si napravila rez.


4. Obuci svoj novi topić!


5. I spremna si za proljeće i ljeto!

Tajice su dobar odabir jer nemaju šav po sredini takozvanih gaćica, ali također mogu biti šire i opuštenije od najlonki. Također ih možeš porubiti mašinom za šivanje kako bi sakrila grupe i čupave rezove koji će ostati nakon sjeckanja škarama. Najlonke će savršeno prijanjati uz tvoje tijelo, ali će imati vidljivi šav nasred topića.

Pogledaj video!

Odabir je tvoj!

Jesi li ikada pokušala ovako napraviti topić?

L.B./izvor i foto: screenshot/youtube


Pročitajte još...

......Jedan par cool tajica za puno zabavnih kombinacija...

...Otkačene najlonke i tajice za odvažne cure...

...Volimo ih i ne možemo bez njih: 10 znakova ovisnosti o tajicama!...

diy: topići od starih tajica i najlonki napravi topić proljeće/ljeto

Još vijesti