Slika nije pronađena

Neke od njih bi se bojali i staviti na sebe da se slučajno ne bi pomaknule previše dok hodamo i otkrijemo i više tijela nego što želimo. Neke su definitivno riskantne, a druge su samo totalno lude i neobične.

Jedna od najpopularnijih destinacija za kupovanje jeftine odjeće ima u svojoj ponudi i neke poprilično čudne i jedinstvene komade. Kategorija u kojoj ćeš definitivno vidjeti odjeću zbog koje ćeš imati upitnike iznad glave su traperice. Ako postoji jedno mjesto gdje možeš pronaći sve moguće modele i dizajne traperica koji ti mogu pasti na pamet, to je ovdje. Osim široke ponude različitih običnih traperica, svako toliko dok skrolaš, izlete neke ovakve, totalno neobične. Za takve se uvijek pitamo kupuje li tko to uopće i ono bitnije – kako izgledaju i kako stoje. Jesu li stvarno takve kao na fotkama? Jedna je cura sakupila recenzije najčudnijih traperica s ove stranice i podijelila fotke proizvoda s webshopa i usporedila s fotkom recenzije.


@alexissintexas

boy what the hell boy ##shein ##ugly ##jeans ##fyp

blurred lines - haley



Iako ih je ona nazvala 'najružnijim' trapericama, nećemo se s tim složiti, jer nisu sve ove nužno ružne, samo su neobične. Prvi video koji je snimila postao je viralan pa je prije par dana odlučila da je vrijeme i za drugi dio. Jer materijala ne nedostaje, neobičnih dizajna trapki ovdje ima na gomile.

I ovo su samo neke od njih! Dobra je vijest da se u videima jasno vidi kako su sve hlače stvarno i u realnosti vjerne onome kako izgledaju na stranici. Nema muljanja. Čak i one koje izgledaju ekstra čudno i kao da neće dobro stajati kada ih staviš na sebe – stoje super i kupci su zadovoljni.

Pogledajte još:

Omiljena jakna ove jeseni: H&M je očarao cure jednim od svojih ovogodišnjih modela

Traperice su ti preuske i ne možeš ih navući na sebe? Postoje 2 načina na koja ih možeš raširiti

Trendi modeli torbica koji se ove sezone nose vs. oni koji su totalno out za jesen

Moda čudne traperice recenzije neobične traperice shein

Još vijesti