Slika nije pronađena

Danas ovakve kombinacije ne bi stavili na sebe za izlazak ni da nam netko plati, a prije 20 godina su bile toliki hit da su oni koji ih nemaju bili bezveze.

Svako desetljeće ima svoje modne trendove, a ono koje nam nije toliko davno su 2000. godine. Iako su bile prije sada već 20 godina, što ne zvuči previše, moda se drastično promijenila. Kombinacije koje su tada bile hit, danas bi bile sramota. Najbolji prikaz toga što se nosilo su fotke celebova s crvenog tepiha. Pogotovo tada mladih Disney zvijezda poput Miley Cyrus ili Vanesse Hudgens. Buzzfeed se prisjetio nekih velikih modnih trendova iz tog razdoblja o kojima se više ne priča, ali tada su bili obožavani. Sada su samo čudni.

Od modnih detalja poput šešira, koji su se sada opet vratili, do ranije spomenute kombinacije haljina i hlače, ili čak suknja i hlače. Vjerojatno će mladi i za 20 godina gledati ono što danas svi nosimo i smijati se kakve smo to glupe i sramotne outfite nosili. Pogledaj video i prisjeti se i ti svih najčudnijih stvari koje su bile najveći modni trendovi u 2000-ima.

Pogledajte još:

20 godina kasnije: Kako danas izgledaju poznati dečki za kojima su svi bili ludi 2000-ih?

Povratak u 2000. godinu: U modu se vraćaju traperice koje većini cura nisu ni malo drage

Koji su to trendovi iz 2000-ih koji se ponovno vraćaju u modu? Ovo je 5 glavnih

Moda Modne kombinacije 2000. godine

Još vijesti