Slika nije pronađena

Boje mogu napraviti jako puno za tvoj outfit samo trebaš znati koje birati i kako ih kombinirati. Neke će napraviti totalnu katastrofu, ali druge…druge mogu napraviti da izgledaš još 100 puta bolje.

Ove kombinacije boja su dobitne kombinacije. Izgledaju odlično zajedno, a i napravit će čuda za tvoj cjelokupni izgled. Čak i najobičniji odjevni komadi mogu izgledati ekstra kada se spoje ove boje. Ako želiš izgledati luksuznije i kao da nosiš skupocjene krpice, najbitnija je stvar da odjeća koju nosiš bude cijela, da boje nisu isprane i da ti odjeća nije razvučena. Kada ti odjeća izgleda uredno, druga stvar koja će pomoći da ti outfit izgleda skuplje i luksuznije je prava kombinacija boja. Postoji nekoliko takvih kombinacija s kojima ne možeš pogriješiti.

1.Smeđa i tirkizna

Čokoladno smeđe nijanse se totalno nose ove jeseni, a umjesto da budeš od glave do pete u smeđim tonovima, ako razbiješ sve nekim komadom u tirkiznoj boji, to će napraviti trik da izgledaš luksuznije. Smeđa pletena haljina i tirkizni pulover ili suknja i majica u tim bojama mogu izgledati jako efektno. Ove dvije boje super idu zajedno, a toliko ih malo ljudi kombinira.

2.Ljubičasta i crvena

Isti ćeš efekt postići i s ove dvije boje. Na prvu ih nikada ne bi spojili, ali ako staviš odjevne komade u tim bojama jedno pokraj drugoga, vidjet ćeš da zapravo idu odlično zajedno. Ljubičasta je bila veliki hit u proljeće, a možeš ju nastaviti nositi i sada, samo ubaci u sve i malo crvene.

3.Zelena i bijela

Bijela boja ide uz sve, ali ako se kombinira sa zelenom, to je savršeni par. Nije toliko kombinacija za ovo doba godine jer izgleda proljetno, ali kako se trenutno nose bijele visoke čizme, možda ipak možeš još uvijek isfurati ovako nešto.

4.Bež i traper plava

Iako se može činiti kao dosadna kombinacija boja, nije nikako. Bež uz boju plavog trapera izgleda kao da si nosiš najskuplju odjevnu kombinaciju, a zapravo si ju kupila u Bershki. Kada ne znaš što odjenuti, samo uzmi traperice i bež majicu, uvijek ćeš u toj kombinaciji boja izgledati dobro.

Pogledajte još:

Trendi modeli torbica koji se ove sezone nose vs. oni koji su totalno out za jesen

Kakva jakna najbolje ide uz koji model haljine? Ove su tri kombinacije nepogrešiv odabir

Želiš izgledati elegantnije? Onda nikako nemoj nositi ovih 8 stvari

Moda kako izgledati skuplje outfit kombinacije boja

Još vijesti