Slika nije pronađena

Svaka od nas ima svoje idealne kombinacije za izlazak. Uglavnom se dijelimo na one 'dotjerane do bola', casual cure, vječne jeans cure i one kojima je crna uvijek najbolja opcija.

Kojem ti tipu cure pripadaš kada je u pitanju odjeća za izlazak? I jesi li znala da način na koji se odijevaš za izlazak puno govori o tebi?


1. Suknja i crop top

Ako je tvoj izbor biti 'dotjerana do bola' i uvijek u modi (a znaš da su u modi crop topovi i zimi), ti voliš žestoko partijati, ali na cool, društveno prihvatljiv način. Upoznata si sa svim novostima u gradu, na društvenim mrežama i omiljena u ekipi. Ti imaš cijelu vojsku frendica koje te slijede kud god krenula. Jednostavno si cura koja ima stila i svi to primjećuju.


2. Casual haljina

Ako si tip cure koji će izaći u hipijevskoj ili nekoj drugoj širokoj, casual haljinici, ti si uvijek spremna za pokret. Jednako voliš izlaske kao i ostanak kod kuće s frendicama na cool druženju. Jako si prilagodljiva osoba koja je u stanju nagovoriti frendove s pidžama partija da odu na rođendan nekog random lika, zabaviti se sa slatkim dečkom na šanku i izlazak završiti drugo jutro u palačinkarnici. Ti si cool, spontana i naš si uzor!

v

3. Traperice i majica ili top

Ako se voliš oblačiti 'obično' i svakodnevno za izlaske, ti si tip osobe koji se fokusira na ono bitno – a tebi kvalitetno provesti večer znači popiti čašu, dvije pića s dobrim prijateljima. Ti praktički živiš u kafićima i nemali broj puta si se spetljala s konobarima i čudnim likovima koji tamo zalaze. Fancy izlazak u tvojim očima je odlazak u birc prepun ljudi, ali i dalje ne znaš kako se drži 'fina čaša'. No, dečki te jednostavno obožavaju.


4. Uska haljina i visoke pete

Ovo je modni odabir klupskih djevojaka – onih koje su van došle isplesati se i pokazati čitavom svijetu. Tako se odijevaš s jednostavnim ciljem – da ti što više frajera plati piće, ali nikad se ne bi s nijednim od njih pohvatala na plesnom podiju. S tobom se svi vole družiti zato što si uvijek dobre volje i spremna za zabavu života. Ekipa ti zavidi na životnoj energiji koje si prepuna i pričama koje si proživjela.



5. Bilo što crne boje

Ako ti voliš nositi sve što je crno, ti si bezvremenska, sofisticirana cura. Voliš sve što je old-fashion i klasično, a od koktela piješ samo Manhattan (naravno, jer su ga pile cure u seriji 'Seks i grad'). Nisi ti tako van modnih trendova koliko se trudiš biti. Voliš dečke s bradama i imaš malo frendica. Ipak, s nekolicinom voliš popiti čašu kvalitetnog vina i pričati o kulturi, npr. Stonehengeu. Dobro, možda ne baš o tome, ali znaš što smo mislili reći.


Foto: Pixabay/Shutterstock/Pinterest

M.Z.


Pročitajte još:

Vječna crna i moderne šljokice -10 haljina za izlazak koje moraš imati u svom ormaru

Krizma, maturalna ili izlazak – 5 cipela koje možeš obući, a da nisu štikle

Hrvatica čiji modni stil svakako možeš kopirati za neki izlazak ili spoj

odjeća odijenuti odabir ići van izlazak tip obući cura

Još vijesti