Slika nije pronađena

Pogotovo ako negdje ideš popodne kada je sunčano i kada su temperature oko 15 stupnjeva. Možeš nositi haljinu i laganiju jaknicu kao da je proljeće! Iako nekada može izgledati malo čudno nositi jesensku jaknu preko haljine, nije, izgleda itekako dobro.

I to čak haljine koje si nosila tijekom ljeta i proljeća možeš preobraziti u jesenske modele, ne treba ti ništa novo. Staviti običnu neutralnu dolčevitu ispod svilenkaste slip haljine je trend koji se nosi već neko vrijeme i koji izgleda dobro. I to je samo jedan od primjera kako ljetnu garderobu prilagoditi za jesen. Ono što je također bitno za jesenske outfite je nositi jaknu. Jer čak i ako je toplo, nije baš toliko toplo da hodamo po vani bez barem neke lagane jakne. A kako kombinirati haljinu i jaknu? Evo kakve to jakne najbolje idu na haljine i na koje točno modele.

1.Haljina hoodica (ili oversized hoodica koja ti je dovoljno dugačka) + shaket



Foto: Instagram - roxxsaurus

Nositi velike hoodice ili haljine koje zapravo izgledaju kao oversized hoodice idealan su jesenski trend jer su tako udobne – i tople. Osjećat ćeš se super udobno u ovakvoj haljini čak ako i nisi fan inače ovog odjevnog komada. S njima možeš napraviti neke kul casual outfite, a s obzirom da su glomazne, nije ih najlakše ugurati ispod jakne i učiniti da to sve izgleda dobro. Zato je uz ovakvu haljinu najbolje nositi shaket, jakna koja je spoj jakne i košulje. Iako izgleda kao velika košulja, topla je kao jakna, pa nema straha od hladnoće.

2.Slip haljina + kožna jakna

Ranije spomenute svilenkaste slip haljine izgledaju super na gležnjače i kožnu jaknu. Pogotovo ako imaš neku u smeđim nijansama ili uzorcima u ovoj boji. Prolazi i pod ljetnu i pod jesensku jaknu. Samo nemoj zaboraviti ispod nje staviti neku majicu ili bodi s dugim rukavima. Kožna je jakna pravi izbor za ovaj model haljine, nema greške s tom kombinacijom. Uz to, jakna će pomoći da takva haljina izgleda više casual i za svaki dan.

3.Romantična haljina s volančićima/ cvjetićima + sako

Domaća blogerica dala nam je super ideju kako nositi ljetne haljine koje nismo stigli iznositi dovoljno u prošlim mjesecima. Sve one slatke haljinice s cvjetićima ili volančićima idu odlično uz sako. Samo pazi da se poklapaju boje i to je to, imaš outfit. Ako staviš cipele imaš fensi outfit, a ako staviš tenisice, svakodnevniju verziju za na kavu ili šetnju gradom.

Pogledajte još:

Jesenski trendovi koji moraju otići u mirovinu pod hitno – sve ovo više NITKO ne bi trebao nositi

Kako ove jeseni nositi skinny traperice? Kombiniraj ih uz ovih 5 stvari – to se sada nosi

Najpopularnije jakne ove jeseni: 5 modela se izdvojilo i ne znamo koji je bolji

outfit jakna i haljina jesen jesenske kombinacije

Još vijesti