Slika nije pronađena

Ako si poželjela svojoj kosi podariti novu boju ili jednostavno isprobati neki novi look, definitivno nećeš pogriješiti ako se odlučiš za crvenkaste, smeđe ili plave nijanse, koje su ove jeseni ravno s modnih pista pristigle i na gradske ulice.

Medeno plave

Topli medeno plavi tonovi pristajati će svakom tenu, a tu je i trendy ombre look, pomoću kojeg se lako može oživiti poluduga i duga kosa.


Raskošne smeđe

Svijetlo smeđa boja kose može se naglasiti pomoću preljeva u boji lješnjaka, koji će joj pružiti visoki sjaj, a ako više voliš tamnije nijanse, isprobaj boju čokolade, koja će odlično pristajati i djevojkama svijetle puti.


Smeđa  boja kose na glasu je i kao najelegantnija boja,  koja odlično pristaje svim dužinama, a kosa u ovom tonu najbolje izgleda kada je ležerno oblikovana ili lagano valovita.

Tople crvene

Ove jeseni crvena boja doživjela je veliki povratak, a ako nisi sigurna kako bi ti pristajala, možeš ju isprobati pomoću crvenih pramenova.


Djevojkama svjetlijeg tena koje se odluče za crvenu odlično će stajati bakrene, dok će maslinastu put savršeno oživiti mahagonij nijanse. Ako si se bez obzira na boju tena već odavno zaljubila u ove vatrene tonove, ove jeseni obavezno isprobaj trendi crvene nijanse poput  šipka ili višnje, koje obećavaju jaki sjaj i intenzivnost boje.

Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

Kosa boje jesen trend