Slika nije pronađena

Printevi se i inače pojave svakog proljeća u većini trgovina, ali ove su godine popularniji nego ikad. Pojavili su  se na svim mogućim odjevnim predmetima - od topova do cipela, ali najveći hit su upravo - hlače sa printom.

Mogu biti raznih krojeva, od tajica do širokih, tzv.pidžama hlača te će pouzdano svaki outfit učiniti totalno modernim. Za one hrabrije i sklone eksperimentiranju tu su jaki printevi poput šarenih tropskih, romantičarke će izabrati slatke cvjetne, a za one koje se ne vole previše isticati tu su i oni diskretniji , blijedih  boja. Najpopularniji su cvjetni, životinjski i tropski print, a slijede ih i kašmirski, ikat i brojni drugi.

Iz  naših smo dućana izabrali najljepše komade, a pokazat ćemo ti i kako ih nositi.

SA CVJETNIM  PRINTOM

Ovo su možda najpopularnije hlače ove sezone - ima ih gotovo u svakom highstreet dućanu te mogu biti u jarkim bojama poput ovih iz H&M-a ili Asosa ili nježnije poput slatkih Zarinih.


S TROPSKIM PRINTOM

Printevi tropskog cvijeća, morskh laguna, perja divljih papiga, prašume i sličnih egzotičnih lokacija super su jer su veseli i barem te u mislima već sada mogu prenijeti na neku plažu, u njima kao da možeš osjetiti kako te hladi povjetarac dok ležiš na plaži i ispijaš omiljeni koktel.


SA ŽIVOTINJSKIM PRINTOM

Moderni su printevi svih životinja, od divljih leoparda do bilo kakvih reptilskih ili zebrastih. Mogu doći u široj formi, poput tzv. hlača palazzo kroja iz Manga, do harem stila iz Tally Weijla ili tajica iz Asosa. Iako smo rekli da je moderno nositi print od glave do pete, ipak nikako nemoj kombinirati dva komada životinjskog printa u jednoj kombinaciji, to  može dovesti do neukusa, radije odaberi samo hlače te ih kombiniraj s jednobojnim topom.


OSTALI PRINTOVI

Osim ova tri glavna printa, jako su popularni i takozvani kašmirski uzorci, zatim oni kao skinuti sa starih marama (kao ovaj iz Asosa), onda tzv. tribal ili ikat printovi (kao na hlačama iz New Looka ili Pimkieja) te razni drugi poput prugica ili apstraktih printova.



KAKO NOSITI HLAČE S PRINTOM?

Ako se pitaš kako da nosiš ove hlače, mi smo složili dva načina kako možeš kombinirati jedne te iste hlače sa printom iz H&M-a (270kn). Najbolje ih je nositi s jednobojnim topom ili, ako se ne bojiš boja i voliš se igrati modom, sa još jednim printanim komadom.


U prvoj kombinaciji, koja je više pogodna za dan, hlače smo spojili s jednostavnom bijelom bluzom bez rukava i običnim starkama te dodali slatku mašna oglicu za opušteni styling. Za večernji izlazak hlače možeš kombinirati s topom također cvjetnog uzorka, ali drukčijih boja te uz salonke i torbicu jarkih boja.

I, kako ti se sviđaju hlače sa printom, planiraš li ih nositi ovog proljeća?

Jasna Rausavljević

Moda moj stil print

Još vijesti