Slika nije pronađena

Veliki ili mali, s cirkonima ili s upečatljivim ukrasom, prsteni su jedni od najomiljenijih modnih dodataka. U trenu podižu svaku kombinaciju i idealni su pratitelji za naš dnevni, ali i večernji look.

Nekada smatrani simbolom bogatstva i ugleda te rađeni od plemenitih kovina, prsteni nam tako i danas daruju profinjenost i eleganciju. Svaki na svoj način, savršeno upotpunjuju tvoju garderobu, a mi smo izdvojili par trendy komada koje ćeš sigurno jako lako zavoljeti.

Masivni: Govore sami za sebe

Ako si ljubiteljica velikih i upečatljivih prstena, neće ti trebati ostali dodaci, jer ovakav komad nakita nikada ne prođe nezamijećeno. Nosi ih za izlaske ili kave, a s njima lako možeš nadopuniti i svoja casual izdanja.


Romantični: Dašak prošlosti koji nosimo na ruci

Vrlo posebni su i prsteni koji nalikuju na nakit koji možeš pronaći u trgovinama s antikvitetima ili onaj naslijeđen od bake. Ako kojim slučajem jesi među tim sretnicama, baš smo zavidni, a ako ne, ovakav lijepi komad nakita, koji podsjeća na nešto što pripada nekim davnim vremenima, možeš kupiti i u mnogim dućanima s modnim dodacima.


Životinjsko carstvo: Sovice, slonići, zmije...we love them all!

Osim printeva na majicama, životinje su nas osvojile i kao motivi raznog nakita pa tako i prstenova.


Jedan prsten za dva prsta: Za prave fashionistice!

Moderni i zanimljivi, ovakvi modeli već neko se vrijeme mogu pronaći i kod nas. Posebno su nam fora oni koji nose natpis ili poruku, a kako bi ti upotpunili odjevnu kombinaciju, nosi ih s nekom cool majicom i trapkama.Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

prsten nakit Moda

Još vijesti