Slika nije pronađena

Osim standardnog pranja i sušenja kose, bilo bi dobro razmisliti o načinu korištenja našeg sušila, odnosno fena. U većini slučajeva nam pomaže da čim prije osušimo kosu, no ima puno više različitih svrha i načina na kojeg ga možemo koristiti. Ponajviše može poslužiti za dodatan volumen i svježinu kose, ali i za nastanak fenomenalne fen frizure koja je postala ponovni hit 2020. godine.

U svijetu kose, fen frizure će zasigurno obilježiti 2020. godinu. Ponovo su se vratile i trenutno su skoro pa najveći trend među frizurama! Najveća pogodnost ovih frizura je brzina i učinkovitost koja se kasnije postiže. Osim toga, nije uvijek potrebno ići frizeru već se uz dodatnu praksu ovakvi modeli mogu postići i kod kuće. Najbitnija je upornost pa čak ako i ne ispadne savršeno iz prvih par pokušaja. Ako slučajno ideš frizeru, a ne znaš s kakvom frizurom se želiš vratiti doma, ovaj popis popularnih fen frizura će ti definitivno pomoći u tvojoj nedoumici.

Uvijeni završetci

Ovaj model fen frizure je definitivno pobijedio u 2020. godini! Završetci kose uvijeni prema unutra su postali hit i vraćaju se čak iz 20. stoljeća kada su bili ultra popularni. Dodatno dolaze do izražaja ako je u pitanju dulja kosa jer izgleda prirodno i casual da se može isfurati za svaki dan.

Jači valovi

Ovakav tip uvijene kose naizgled ne djeluje prirodno, ali izgleda mrak! Osim što je napravljeno fenom, a ne peglom, samim tim se i manje šteti kosa jer ne djeluju pod istom temperaturom. Ova fen frizura je odlična za neke poslovnije outfite jer izgleda dotjerano, ali opet ima dozu opuštenosti zbog raštrkane kose.

'Prirodno' ravna

Tipična, a opet elegantna ravna kosa koja se može postići fenom. Dosta djevojaka misli da se fenom i četkom ne može dobiti isti učinak ravne kose kao s peglom, ali su u krivu. Itekako se fenom može postići ravna kosa, ali je potrebno prakse kako ne bi jedan pramen bio ravan, a drugi lagano valovit.

Naglašen volumen

Volumen na kosi je najbolji znak koji pokazuje da je kosa zdrava. Mnogi s tanjom kosom prolaze zaista kroz pakao jer ne mogu postići nikakav volumen, zato bi žene koje to postignu trebale biti i više no sretne! Volumen se postiže, kao što je već spomenuto, održavanjem i općenitim zdravljem kose, ali i feniranjem! Potrebno je imati veću i deblju četku kojom bi mogli postići ovakav rezultat.

'Prirodno' valovita

Prirodni modeli frizura su unazad par godina postigli veliku popularnost. Općenito se dosta teži za prirodnijim izgledom žene, tako da i modeli frizura ovog tipa definitivno spadaju u tu kategoriju. Najbitnije od svega je da se takav prirodan look može iskombinirati na različite outfite – od poslovnih do večernjih izlazaka i slično.

Pogledajte još:

Kakve frizure najbolje odgovaraju curama s jako tankom kosom? Imamo 5 prijedloga za sljedeće šišanje

Ukrasi za kosu koji će podignuti cijeli tvoj outfit – tako jednostavne frizure, a opet tako upečatljive

Rep na 10 načina za cure s kosom do ramena: Kako nositi ovu popularnu frizuru, ali ne uvijek u istoj verziji?

Kosa fen frizura popularna frizura ideje frizura

Još vijesti