Slika nije pronađena

Odlazak u školu ne možemo zamisliti bez knjiga, pribora i naravno - školske torbe. Ruksak mora prvenstveno biti funkcionalan, ali nam se istovremeno mora i sviđati jer ćemo ga nositi u školu.

Srećom, danas postoje ruksaci i torbe za školu po svačijem ukusu. areni, kožni, veliki, sportski, elegantni, jednobojni, platneni- sve su to ruksaci koje možeš kupiti. Kreni u školu s osmijehom na licu jer mi smo umjesto tebe pronjuškali koje se školske torbe čekaju u dućanima.

Evo nekoliko fora ruksaka:

Kožni ruksak iz H&M-a po cijeni od 199 kuna.
H&M traper ruksak po cijeni od 179 kuna.Ruksak Vans s uzorkom višanja iz ShoeBeDo-a po 360 kunaVans Mickey Mouse ruksak za ljubiteljice Disneya iz ShoeBeDo-a po cijeni od 332 kune.Sportski Nike ruksak iz ShoeBeDo-a za 455 kunaFora točkasti Roxy ruksak iz Algoritma po cijeni od 424 kune.Converse ruksak na točkice iz Algoritma po 399 kunaConverse ruksak s uzorkom zebre iz Algoritma po cijeni od 365 kuna.Za prave Britanke London ruksak iz Algoritma čija je cijena 280 kuna.Bijeli kožni ruksak iz Zare za 199 kuna.Zara elegantni smeđi ruksak za 699 kuna.Hama.hr ima pravi ženski ruksak za 179 kunaIsto tako hama.hr ima ruksak jednostavnijeg dizajna po cijeni od 187 kuna.

Školske torbe torbe za školu ruksaci za školu ruksaci

Još vijesti