Slika nije pronađena

Muška roba uvijek je izgledala super udobno i zato smo za novi modni prijedlog zavirili upravo u 'njegov' ormar.

Muški sako

Široki sakoi koji podsjećaju ona one iz tatinog ormara zavladali su ulicama i srećom ih se može nabaviti po sve povoljnijim cijenama. Model sa tričetvrt rukavima na slici idealan je za nošenje s poderanim jeansom, običnim bijelim topićem i gležnjačama na nisku peticu. Poštarska velika torba dodatno će naglasiti muški inspiriranu kombinaciju, a zlatni nakit – ogrlica i prsteni dati i traženi ženski štih kombinaciji. Širi sako muškog kroja vidjeli smo u Bershki za 129 kuna, a ako nisi ljubiteljica zlatne bižuterije i srebro će se odlično uklopiti.

Muški prsluk

 

Sastavni dio muškog odjela je i prsluk, koji frajeri oblače iznad košulje a ispod sakoa. Koliko nepotrebnih slojeva! Djevojke zato znaju da je dobro krojen prsluk njihov saveznik i da ga mogu nositi bez ikakve 'dodatne opreme'. Model na slici ipak je kombiniran sa grafičkim T-shirtom kako bi ga mogla odjenuti i u školu, a s trapkama, strarkama i remenom upečatljive boje izgleda veoma cool. Prsluk je najbolje kupiti u New Yorkeru ili u Tally Wejilu, gdje se razni modeli mogu naći i za 79 kuna.

Muška flanel košulja

Vjerojatno najudobniji odjevni predmet ikad izmišljen je široka flanel košulja na koju najčešće nailazimo kariranim varijantama raznih boja. Strukirani i produljeni model za djevojke (Dorothy Perkins, 179 kn) lako se kombinira s crnim tajicama i old skool Vansicama, a da izgled ne bude pre-Kurt Cobain savršeno nam služe široki remeni s mašnicama koji dodatno naglašavaju struk, trake za kosu s apliciranim cvjetovima ili tanko pletene romantične kapice.

I.V.

Muška Odjeća flanel košulja sako prsluk odjevanje stil

Još vijesti