Slika nije pronađena

Zadnji sati ove godine otkucavaju i treba ju dostojno ispratiti jer ipak možda ima istine u onome da će nam Nova godina biti onakva kako smo ju dočekali.

>> Zablistajte! Novogodišnji make up i frizura

Najvažnije je pobrinuti se da si u dobrom društvu, okružena prijateljima i dragim ljudima jer je u tom slučaju zabava osigurana. No mi znamo što muči većinu djevojaka na Silvestrovo – što odjenuti?

Tu jednu noć u godini svatko se želi osjećati posebno, ali također treba voditi računa o tome kamo ideš. Isti outfit nije primjeren za skakutanje na trgu, provod na kućnom tulumu najbolje frendice ili izlazak u disko klub.

Doček na trgu...

Ukoliko si odlučila Novu dočekati sa mnogo ljudi na trgu, pozornost obrati na temeprature. Novogodišnje noći su uglavnom hladne, no topli komadi odjeće, veseli zvuci s pozornice i odlična atmosfera među razdraganim ljudima brzo će te zagrijati. Imaj na umu da bi te ekipa mogla izgaziti, stoga nije poželjno obuti svijetlu obuću jer bi se doma mogla vratiti neprepoznatljiva.

Kućni tulum

Ako ćeš 2014. dočekati na kućnoj zabavi sa frendicama, možeš biti nešto ležernija po pitanju outfita. Najvažnije je da ti je udobno i ugodno, a istovremeno nekim posebnim komadom odjeće ili nakita možeš naglasiti kako ipak nije riječ o običnoj večeri s frendicama.

Doček u klubu

Na dočeku Nove godine u disko klubu svi žele zablistati! Ples do jutra, glasna muzika, a možda u ponoć i padne pusa sa dečkom iz snova.

Što god odjenula, zapamti da je osmijeh najljepši ukras i smijeh najbolja zabava. Zato sa osmijehom u Novu 2014. godinu!

I.N.
Foto: polyvore

Provjeri još...

>> Zablistajte! Novogodišnji make up i frizura

Nova doček stil odjeća kombinacije što obući? odjevanje

Još vijesti