Slika nije pronađena

Povratak u školske klupe je uvijek popraćen pitanjem `što obući?`, a vrlo je važno da se u svojim odjevnim kombinacijama osjećamo ugodno, lijepo i totalno cool.

Iako škola nije modna pista, ona je mjesto u kojem svakodnevno boravimo pa zato za nju moramo izabrati prikladnu odjeću. `Prikladno` ne znači mahom `manje cool` i zato smo za vas pripremili nekoliko ideja na temu odjeće i povratka u školu.

Modnim kombinacijama se uvijek možemo igrati, a ova 4 cool outfita za prvi tjedan škole vas možda inspiriraju za vlastiti look:

Nerdy look

'Štreberski` izgled je popularan već neko vrijeme, a ova kombinacija je idealna za njega sve dok su tu prepoznatljivi detalji poput velikih naočala te širih hlača.

Nerdy
Nerdy by ivana-gljivana featuring a back to school outfit

Cool look

Opušteni izgled je ono što se traži, a jednostavna majica s prišivenom glavom vanzemaljca, hlače u boji, jednostavan krpeni ruksak, zelene starke i naočale jarke boje je dovoljno za cool izgled.

Cool
Cool by ivana-gljivana featuring a grey pullover

Chic look

Ženstven izgled lako se može postići običnom majicom u krem boji, balerinkama koje su usklađene s bojom ruksaka, te slatkim šeširom i modernim Lennonicama.

Chicc
Chicc od ivana-gljivana sadrži leather crossbody purses

Urbani look

Totalno urbani izgled možeš postići usklađivanjem više boja koje definitivno idu zajedno. Kombinaciju smo složili u zelenoj i u rozoj boji koje su osobito moderne ove godine, a sve je dodatno uljepšano okruglim polariziranim naočalama.

Urban
Urban od ivana-gljivana sadrži metal sunglasses

I.P.

Provjeri još...

Kako se NE našminkati za školu: Make up proizvodi koje moraš izbjegavati VIDEO

Tko se boji škole još? Evo kako se pripremiti za nove radne pobjede!

moda Škola kombinacije backtoschool