Slika nije pronađena

Već nekoliko mjeseci modni stručnjaci predviđaju nam trendove za 2017. pa će se tako nositi ženstveni kaputi, volani, masivne naušnice, majice na jedno rame, kovrčava kosa, a na žalost mnogih chokeri izlaze iz mode.

Naravno dolazi i puno novih trendova, ali ipak nekako žalimo i za nekim starima za koje potajno želimo da se vrate. Generacija 00' bila je puna emo ekipe koja je ipak imala neke stvari koje su nam se sviđale. I dok duga crna kosa preko pola lica stoji ipak samo nekima, ovo je lista stvari koja se sviđa većini.

1. Stihovi na tenisicama – ideja da sama ukrašavaš svoje tenisice je skroz cool, a na đon napisati stihove omiljenog benda je stvarno fora.


2. Vrhovi kose u ludim bojama – i sada se nose lude boje kao što su ljubičasta ili plava, a sviđa nam se ideja bojanja samo vrhova ili nekoliko pramenova.

3. Remenje u boji – 2000-tih su svi imali barem jedan, a dodatno si bio cool ako si stavio dva ili tri istovremeno.


4. Crni eyeliner – istaknute oči bile su must have prije desetak godina, jedino je zamorno skidanje tone crne olovke.

5. Cool kravate – neka obična kombinacija može izgledati skroz drugačije s kravatom, ovo svakako podržavamo.


6. Gumene narukvice – što više narukvica imaš na ruci to bolje, a boja je stvar osobnog izbora.


7. Kosturski motivi – emo spika utjecala je i na printeve na majici pa je ultra popularni kosturi i crno bijele kombinacije. Skroz cool za neki izlazak ili tematski party.

8. Fotke odozgo – budući da svaki dan stigne neki novi trend za fotkanje, nemamo ništa protiv isprobavanja još jednog novog.

Izvor/Foto: Buzzfeed

I.I.

Pročitajte još:

Ovo se više neće nositi – modni trendovi koje ostavljamo u 2016. godini

Povratak u devedesete: napravi sama svoj cool choker

Trendovi koji su počeli prije 16 godina, a moderni su i danas

trendovi emo

Još vijesti