Slika nije pronađena

Traperice su najbolje hlače – jer iako možda nisu najudobnije, idu na sve odjevne kombinacije i mogu biti idealne za bilo koju prigodu, samo ih uz druge odjevne komade i dodatke možeš učiniti više casual ili više fensi.

Kada dođe hladnije doba godine, većina će nas ipak najviše vremena boraviti u trapericama. S njima je najlakše i u njima ćemo se osjećati najudobnije. U koji god dućan da uđeš, ima hrpa različitih modela trapki, neke će sigurno biti idealne baš za tebe. Međutim, ako želiš biti u trendu i nositi ono što se sada nosi, za jesen će ti trebati samo tri modela traperica. Svake se sezone nose neki drugi modeli traperica, a evo koje će biti najveći hit ove jeseni i zime.

1.Traperice s prorezima

Ne mislimo na strgane traperice koje izgledaju kao da su te dohvatili lavovi, već traperice koje imaju samo jedna prorez, primjerice na koljenu ili malo iznad čak, na bedru, bilo gdje. Dok god prorezi nisu po cijelim nogavicama, već izgledaju suptilno, to je to što se nosi. Što je i dobro, jer ipak dolazi hladnije vrijeme i ne želimo da nam dobar dio noge bude gol i da se smrzavamo. Čak i da nemaš ovakve traperice, lako neke stare koje više ne nosiš, pretvoriš u ovakav model. Treba ti doslovno samo jedan prorez, a postoji hrpa tutoriala koji će ti pokazati kako to napraviti. Stvarno nije teško.

2.Trapez traperice

Već neko vrijeme polako dolazi ovaj tip traperice i možeš sve više i više cura vidjeti da ih nosi. Bile su hit 2000-ih i jedan su od onih modnih trendova koji će te ili oduševiti ili će ti se smračiti pred očima kada ih vidiš. Super je što ovaj model može itekako dobro naglasiti tvoju figuru i učiniti da izgledaš kao pješčani sat, što je silueta na koju mnoge cure ciljaju. Naglasit će ti struk i nekim magičnim načinom učiniti da izgleda kao da imaš više oblina nego što imaš.

3.Ravne nogavice

I zadnji model koji će biti veliki hit u nadolazećim mjesecima su najjednostavnije moguće traperice, one ravnih nogavica. Opušteni modeli, bilo s užim ili širim nogavicama, što god ti je draže. Puno modnih blogerica je već počelo nositi ovakve traperice i možeš od njih ukrasti koju ideju kako ih kombinirati ove jeseni.

Pogledajte još:

Modne greške koje radiš kada nosiš uske skinny traperice: Ovih 5 je veliko NE!

Želiš izgledati elegantnije? Onda nikako nemoj nositi ovih 8 stvari

Jedan će se model jakni posebno nositi ove jeseni – nije ni kožna ni traper jakna, ali evo koja je!

Moda modeli traperica Traperice jesen

Još vijesti