češljanje kose

Bili su viralni videi u kojima su cure objašnjavale da svi najbolje izgledaju s razdjeljkom na sredinu. Puno je ljudi odlučilo isprobati tu teoriju i za većinu je ispalo da su u pravu i da s razdjeljkom na sredinu stvarno izgledaju najbolje.

I dalje će se nositi razdjeljak na sredinu, ali u malo drugačijoj verziji. Bio je pravi hit prije 20-ak godina, a kao i uvijek, moda se još jednom vraća. Cik cak razdjeljak je opet IN. Nekima će biti drago, a nekima je ovo totalno dječje i bezveze. Pa ipak, prije su svi koji su htjeli biti kul, nosili baš ovakav razdjeljak. Iako se čini kao nešto super komplicirano, uopće ga nije teško napraviti.

Bella Hadid je već dobro poznata po tome da nosi frizure koje su bile hit u 2000-ima pa tako na njenom Instagram profilu možeš pronaći i nedavne fotke s baš ovakvim razdjeljkom. Ako nisi fan nošenja razdjeljka na sredini, već ga prebaciš na jednu stranu, možeš svejedno napraviti cik cak jer i tako će izgledati dobro.

Ono što je glavno pitanje ipak je, znaš li ga napraviti? Uopće nije teško i treba ti samo češalj koji ima na donjem kraju ide u špic. S njim ćeš odraditi sav posao i napraviti cik cak liniju.

@bilintinamakeup

How to: 90’s Zig Zag part ##KeepingItCute ##0324MYTest ##HiddenTalents ##hairstyles

Coño (feat. Jhorrmountain x Adje) - Puri

Nemoj se zabrinuti ako se ništa ne kuži kada ga kreneš raditi, tek ćeš na kraju kada dođe do vrha tjemena prebaciti kosu i vidjeti cik cak liniju.

Pogledajte još:

Vilinska kosa je novi trend za koji moraš znati – izgleda baš tako kako joj naziv kaže

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Kosa cik cak razdjeljak Frizura razdjeljak

Još vijesti