Slika nije pronađena

Cure su na društvenim mrežama počele sve više i više nositi ovakvu kosu, a iako smo najprije mislili da su samo stavile neki gel ili sprej sa šljokicama, nisu, već se radi o puno trajnijem rješenju.

Vilinska kosa je postala novi trend, i ne, nije ništa što će izgledati čudno ili napadno, već elegantno i glamurozno rješenje zbog kojeg će se tvoja kosa svaki dan sjajiti. Radi se ekstenzijama koje nisu obične ekstenzije kakve se stavljaju kada netko želi dužu ili gušću kosu, već sjajne niti koje se dodaju tu i tamo kako bi začinile tvoju frizuru.

@_maermaer

My hair tinsel after the shower ##hairtinsel ##fairyhair ##SoundcoreGoForGold ##fyp

gojo supremacy - я жду

Puno cura ih je počelo naručivati s interneta i stavljati u kosu svaki dan, ali oni kojima je ovo stvarno kul i žele dugotrajni efekt, postoji opcija i stavljanja trajnih 'vilinskih niti'. Stavlja se u salonima i slično je kao ekstenzije, može se smočiti, oprati sa šamponom, sušiti kosa fenom, koristiti pegla…sve kao i inače, samo izgledaš sjajnije. Sve je o njima objasnila Maer koja ih ima već neko vrijeme.

@_maermaer

ALL ABOUT MY FAIRY HAIR ##hairtinsel ##AEJeansHaveFun ##KeepItRealMeals ##fyp

original sound - Maer

Jedina problematična stvar je da moraš biti pažljiva kod češljanja na korijenu kose i ne povlačiti s četkom kao manijak. Što ionako nije dobro raditi. Otprilike će izdržati oko mjesec dana, a nekada i duže, sve ovisi o tome koliko je netko pažljiv.

@lzyleanz

##shinny ##hair ##hairtinsel ##bluehair ##fyp

original sound -

Šljokice koje se ugrađuju na ovaj način mogu biti u bilo kojoj boji, od srebrne koja izgleda kao da imaš dijamantiće u kosi do ružičaste, plave, ljubičaste. Ovo nije ništa revolucionarno niti novo, postoji već godinama, ali sada je tek došlo u centar pažnje koji i zaslužuje. S ovakvom ćeš se frizurom bez sumnje osjećati ekstra svaki dan!

Pogledajte još:

 

Napokon i kod nas! Kylie Cosmetics je od danas dostupan i u Hrvatskoj

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Jedna frizura s kojom si najviše oštećuješ kosu, a koju sigurno redovito nosiš

Kosa vilinska kosa Frizura šljokice u kosi

Još vijesti