Slika nije pronađena

Objavljen je video nove Calvin Kleinove kampanje za donje rublje i traperice, za proljeće 2019. godine. Teaser vam je već omogućio Shawn Mendes, a konačno je stigla i video reklama.

Shawn Mendes je već obožavateljice ostavio bez daha s fotkama kojima je najavio svoju suradnju s Calvin Kleinom, a više o tome možete pročitati u članku Shawn Mendes nije imao milosti za svoje fanove - objavio fotku na Instagramu od koje će ti stati srce.


via GIPHY


Calvin Klein je objavio video kojim je otkrio da Mendes nije jedini sudjelovao u kampanji. U ovoj mladenačkoj modnoj kampanji sudjelovali su i Kendall Jenner, Noah Centineo i reper A$AP Rocky. Za fotke, kao i za domaću atmosferu američkog predgrađa, zaslužan je britanski fotograf Glen Luchford. Cilj mu je bio uhvatiti sirovu i iskrenu emociju i iskustvo današnje mladeži. Nekoliko je ljudi komentiralo opuštenu prirodu kampanje, dok je druge uznemirila. Ova kampanja za donje rublje i traperice dolazi s geslom 'Our Now #MyCalvins'. Video za kampanju objavljen je na YouTubeu. Radnja videa odvija se uz pjesmu 'True Faith' iz 1987. godine, koju izvodi New Order.


'Kampanja pobuđuje univerzalne istine znatiželje, druženja, seksualnog istraživanja i duha pobune', navodi se u priopćenju za kampanju.

Foto: YouTube Screenshot/ Instagram/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Shawn Mendes nije imao milosti za svoje fanove - objavio fotku na Instagramu od koje će ti stati srce

[BREAKING NEWS] Shawn Mendes na tajnoj misiji – šuška se o ponovnom okupljanju 1D!

Čista magija! Dylan i Noah su nepobjediv dvojac, a to su dokazali u novom videu

Moda Traperice Donje rublje proljeće vijest calvin klein modna kampanja CK Kendall Jenner Shawn Mendes noah centineo

Još vijesti