Slika nije pronađena

Jeste li primijetili da vas prilikom kupnje odjeće uvijek privlače slične stvari? To ne znači da ne kupujete ništa osim tog uzorka, ali kada ugledate točkice osjećate kao da su vas hipnotizirali?

Da, znamo kako vam je – većina ljudi ima uzorak koji posebno voli. Psiholozi smatraju da takva privlačnost govori nešto o vama i vašem karakteru. Evo što vaš omiljeni uzorak otkriva o vama!


#Okomite prugice

Odjeću s vertikalnim prugicama biraju snažne, čvrste i autoritativne osobe. One imaju svoje mišljenje i stav te se ne boje suprotstaviti. Često su vođe; u razredu, društvu ili na treningu – ostali ih uvažavaju. Okomite prugice preporučuju se stidljivim osobama koje žele djelovati prodornije.

#Vodoravne prugice

Horizontalne prugice privlače opuštene, ležerne i jednostavne osobe. One znaju uživati u životu, smirene su i ne uzrujavaju se zbog sitnica. Katkada su i preležerni, ali sve je to dio njihovog šarma. Bez obzira na karakter, ovaj uzorak trebale bi izbjegavati krupnije osobe jer vodoravne pruge mogu vizualno proširiti.

#Geometrijski oblici

Krugovi, rombovi, kvadrati – to su uzorci koji privlače energične i kreativne osobe. Njih ćete uvijek primijetiti; svojom pojavom jednostavno iskaču iz mase. Oni su originalni i daju osobni pečat svemu čega se dotaknu. Ništa vezano uz njih nije obično ili uobičajeno.


#Cvjetni motivi

Romantične i nježne duše obožavaju cvjetne uzorke na odjeći. Čak i ako vam na prvu ne djeluju tako, uglavnom je riječ o osjećajnim osobama koje vjeruju u savršenu i vječnu ljubav. Ove osobe znaju uživati u malim stvarima, a posebno ih vesele druženja s prijateljima.


#Točkice

Osobe koje privlači ovaj uzorak zrače samopouzdanjem – one znaju što žele i dobro se osjećaju u vlastitoj koži. Ženstvene su, elegantne i privlačne. Zanimljive su, hrabre i uvijek spremne  za isprobati nešto novo. Ove osobe obožavaju putovati i upoznavati nove ljude.

Foto: Polyvore.com
I.N.

uzorci odjeća karakter

Još vijesti