Milani kozmetika

'Naše formule su luksuz namijenjen svima', piše im u opisu službenog profila na Instagramu i to je nešto s čime će se svatko tko je isprobao Milani šminku složiti. Ovaj brend ima već hrpu kultnih proizvoda koji su toliko dobri da ih svi biraju radije nego neke skuplje.

Milani Cosmetics se do sada nije mogao kupiti u Hrvatskoj, morali smo se snalaziti i naručivati njihove proizvode s različitih stranih webshopova, ali napokon je došao taj dan da ćemo moći i mi otići u DM i kupiti si poznato Milani rumenilo ili ludo blješteće highlightere. DM je najavio da ovaj brend šminke sada stiže u njihove prodavaonice. I to vrlo uskoro, već 22. rujna.

Još se ne zna hoće li biti u svim DM poslovnicama ili samo u nekima kao što je bio i slučaj s Makeup Revolutionom, ali u nekom DM-u ćeš ih sigurno pronaći. Poznati su po tome da im proizvodi nisu skupi, ali da su izuzetno kvalitetni – što je stvarno i istina. Osim toga, estetski izgledaju lijepo jer uvijek daju posebnu pažnju izgledu.

Kada tek dođe, sigurno će u roku keks nestati s polica! Od korektora, preko rumenila i highlightera do tuševa za oči, što god da odabereš, nećeš požaliti.

Pogledajte još:

Djevojka otišla kod najgore ocijenjene šminkerice i snimila video – rezultat ju šokirao

Najpoznatija maskara na svijetu sada je postala i parfem! Ako obožavaš šminku, isprobala si ju

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

Hrvatska šminka dm milani