Slika nije pronađena

Ako si se ikada htjela oblačiti kao Kendall, ali nikako pronaći komade odjeće koji će biti slični onome što ona nosi, ovo je prava prilika. S obzirom da je Kendall najčešće u skupoj dizajnerskoj odjeći, ovom je kolekcijom dala priliku svima da se za što manje novaca odjenu kao ona.

Od svih Kardashian Jenner sestara, Kendall nam definitivno ima najbolji stil odijevanja. Uvijek je u udobnim kombinacijama i neutralnim bojama, bez ikakvih pretjerivanja, ludih komada, ima outfite u kojima se možemo zamisliti za svaki dan. Ali isto tako, kada je neko posebno događanje, oduševi izborom haljina. Dok su njene druge sestre često u izazovnim majicama i prekratkim komadima, ona fura trenirku i običan crop top.

Već nekoliko dana traje ekskluzivna suradnja koju ima s online dućanom About You, a koja se sastoji od različitih odjevnih komada koji predstavljaju Kendall i njen stil. I svi komadi stvarno i jesu tipični u kakvima možeš vidjeti Kendall kada ju uhvate paparazzi dok ide na večeru ili druženje s prijateljima. Kolekcija se sastoji od 11 komada odjeće koji dolaze u različitim bojama, a neki su se već i uspjeli rasprodati. Sve se može kupiti od jučer, 25. srpnja, a kada isteknu tri dana, odlazi i prilika da kupiš ove komade. Ne zove se bez razloga ekskluzivna.

Pogledajte još:

Napokon je stigao u Hrvatsku – još jedna online trgovina za odličan shopping

Kendall Jenner potvrdila fotkom da je u vezi – naravno da joj je dečko jedna poznata osoba

Za zavodljiv pogled ispod obrva: Izgledaj kao Bella i Kendall uz ovaj make up trik - potrebna ti je i britvica

Moda stil Kendall Jenner About You

Još vijesti