Slika nije pronađena
U tijeku je snimanje prvog hrvatskog dokumentarnog filma o domaćoj modnoj industriji. Autori koji se prihvatili tog zadatka i koji stoje iza ovog projekta su Svjetlana Matić, urednica emisije InMagazin na Novoj TV, Suzana Arslani i Jure Perišić.
Kako i sami sudjeluju mnogim segmentima modnog posla, ovaj se trojac prihvatio nimalo laganog zadatka te odlučio pružiti uvid u ovaj intrigantni svijet.


Bit će to fascinantan pogled u hrvatsku modu! Najpoznatiji hrvatski dizajneri, manekenke, make-up artisti, hair stilisti samo su neki od talentiranih ljudi u dinamičnom modnom svijetu, a u dokumentarcu radnog naziva 'THE LABEL' gostovat će i brojni domaći sugovornici : stručnjaci 'insideri' kao i ličnosti iz javnog života!

Svi oni će pokušati približiti modnu mašineriju onima koje moda zanima. Što je sve potrebno za izradu jedne kolekcije? Kakva je atmosfera u backstageu prije revije? Što je nužno da postanete uspješni u modnoj industriji?
To su samo od nekih pitanja na koje će trojac Matić, Arslani i Perišić pokušati odgovoriti. Pogledajte trailer!L.B./izvor:dnevnik.hr
foto: screenshot/YouTube

dokumentarac Moda Hrvatska trailer

Još vijesti