Slika nije pronađena

Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu a upravo ćemo savršene alate pronaći u novoj essence kolekciji It's BRUSH hour!

Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu. Nisu svi kistovi jednaki. Oblik i gustoća kistova igraju presudnu ulogu u nanošenju različitih tekstura, poput tekućeg pudera, kremastog korektora ili puderastog rumenila. Ali to nije jedini razlog da u torbici s kistovima imate razne kistove, oni se također mogu koristiti za stvaranje vrlo različitih efekata. Novi kistovi sa sintetičkim čekinjama u essence trendovskoj kolekciji “it's BRUSH hour!“ - nude raznolikost oblika i veličina kistova za stvaranje različitih izgleda ili isprobavanje novih. Posebne meke ručke na dodir savršeno leže u ruci i osiguravaju preciznu i sigurnu primjenu tekstura. U kolekciji se nalazi 6 kistova za različite djelove lica, a tu je i držač za kistove.

Precizan kist za lice


Precizan kist za lice idealan je beauty alat za postizanje posebni efekata i definiranih kontura na licu. Zahvaljujući tankom, blago suženom obliku kista, puder za konturiranje ili highlighter se može nanijeti tamo gdje je potreban učinkovit izgled šminke.

NMPC:29,90 kn

Buffer kist za puder


Kist za puder glatko nanosi tekući puder - ili kremasto rumenilo ili highlighter - i pažljivo ga unosi u kožu. Ovaj kist ima optimalnu strukturu i veličinu kako bi stvorio prirodan izgled šminke i besprijekoran ten.

NMPC: 34,90 kn

Kist za blendanje sjenila


Oči se mogu naglasiti na različite načine koristeći različite stilove šminkanja. Važna je ne samo kombinacija boja, već i način na koji se međusobno blendaju na kapku. Kist za blendanje sjenila idealan je za stvaranje glatkih prijelaza.

NPMC: 12,90kn

Precizan kist za sjenilo za oči


Za taj dodatni poseban dodir kada je u pitanju šminkanje očiju: precizan kist za sjenilo za oči, precizne linije ili pojedinačni efekti u boji mogu se postići vrlo učinkovito. To je savršeni alat za stvaranje naglasaka u unutarnjem kutu oka, za blendanje praškastih ili kremastih linija duž kapka kao i “cut crease” tehniku.

NPMC: 12,90kn


Kist za sjenčanje sjenila koristi se za velikodušno i ravnomjerno raspoređivanje osnovne sjene na kapku. Zatim se može koristiti za jednostavno nanošenje dodatnih sjenila u nekoliko slojeva. Kist za sjenčanje je stoga apsolutni must-have za šminkanje očiju, jer nanosi upravo pravu količinu sjenila na oko.

Kist za sjenčanjeNPMC: 12,90kn

Kist za lice


Kistovi poput kista za lice s manje čvrsto uvezanim i voluminoznim sintetičkim čekinjama idealne su za glatku primjenu i blendanje puderastih tekstura poput pudera za setiranje, bronzera ili rumenila. Ovaj kist je idealan za prirodni make-up izgled.

NMPC: 32,90 kn


Držač za kistova savršen je za tvoju kupaonicu ili toaletni stolić kako bi tvoji kistovi bili uredno posloženi. Bilo da ga koristiš za odlaganje ili sušenje - zahvaljujući posebnim utorima tvoji kistovi su uvijek posloženi i pri ruci, tako da možeš stvoriti sjajan izgled u bilo kojem trenutku.

Držač za kistove


NMPC: 25,90 kn

Foto: Essence promo

PR

Pogledajte još:

Inicijativa kojoj se možeš i ti pridružiti: Pošalji digitalni poljubac i automatski se donira 5 eura za borbu protiv korone

Njeguje, hrani i lagana je: Hidratantna krema koja je osvojila cure diljem svijeta – proglasile su ju najboljom!

Bella Hadid vraća u modu ove godine 3 trenda za koja smo se nadali da ih više nikada nećemo vidjeti

kolekcija it's brush hour makeup kistovi essence

Još vijesti