Slika nije pronađena

Umjesto da kupiš novi komad šminke i onda dva dana kasnije naletiš na istu tu stvar, samo na drugom mjestu, i to po nižoj cijeni, ako koristiš ovu stranicu, manje su šanse da će ti se to dogoditi.

Prije nekoliko mjeseci pojavila se nova web stranica koja bi mogla biti itekako zanimljiva ljubiteljicama šminke, pogotovo onima koje nabavljaju šminku preko interneta. Došla je stranica Cosmetify koja će biti tvoj mali make up pretraživač. Stranica funkcionira tako da ti za svaki proizvod koji odabereš, pronađe mjesto gdje ga možeš kupiti po najnižoj cijeni. Pronalazi i uspoređuje cijene za preko 216 000 proizvoda i preko 1 700 brendova, i što je najbitnije, ti se brojevi stalno povećavaju. Na njoj su svi najpopularniji proizvodi make up industrije, kao i brojni drugi.


Postoji jedino jedan mali problemčić, a taj je da se radi o britanskoj web stranici, što znači da su u njen sustav uključeni dućani koji se nalaze u Velikoj Britaniji i web stranice koje su dostupne tamošnjim stanovnicima. Sa svih tih stranica možemo naručiti i mi iz Hrvatske, jedino nastaje problem kada je najniža cijena u nekoj drogeriji koje kod nas nema. Ali koje su šanse da baš onaj proizvod koji ti želiš bude najjeftiniji u nekom dućanu u VB kojeg nema tu? Male.


Na Cosmetifyju možeš pregledati proizvode po kategorijama ako ne znaš što točno tražiš i želiš samo malo pronjuškati, ali isto tako možeš i upisati konkretan proizvod u tražilicu i vidjeti je li u njihovom sustavu. Imaju i posebne kategorije u kojima možeš vidjeti best sellere i top odabire većine kupaca.


Stranica je super napravljena, nudi puno opcija i sve je pregledno! Bilo bi šteta ne koristiti je.


Foto: cosmetify.com printscreen/ Pexels/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Bez kojeg komada šminke jednostavno *ne možeš živjeti*? - pitali smo čitateljice i evo što su nam rekle

Kistovi su ključ savršenog make up-a, a brend koji obožavaju Hrvatice ima novi set koji ćeš htjeti i ti!

Jesi li spremna za novi trend? Ove se jeseni nose boje ruževa koje ti mogu stajati ili odlično ili katastrofalno

šminka cosmetify ušteda kupovina web stranica

Još vijesti