Slika nije pronađena

Kada netko otkrije nešto novo što bi moglo pomoći kod akni, ožiljaka od akni i sličnih nepravilnosti kože lica, svi žele isprobati hoće li djelovati i na njima. Posebno je super kada se radi o nekom proizvodu koji je jeftin. Jedan takav je baš sada proslavila TikTokerica.

I dok starijim generacijama nije skroz sjeo TikTok i njegovi korisnici, mladi na ovoj novoj društvenoj mreži provode sve više vremena, a njena popularnost raste iz dana u dan. Neki su videi tu za zabavu, a drugi na neki način pomažu. Snimaju se različiti makeup trikovi, ali i recenzije proizvoda. Nakon što je korisnica pod nazivom @kaelynwhitee objavila video u kojem je pokazala kako je njeno lice izgledalo prije, a kako izgleda sada, krenula je ludnica i kupovanje proizvoda koji je rekla da je koristila. Radi se o The Ordinary AHA 30% + BHA 2% kiselini. Prodaja mu je naglo skočila, a u samo dva tjedna, zabilježili su prodaju od preko 52 000 baš ovog proizvoda.


Video ima preko pola milijuna lajkova, a TikTokerica je u njemu na jednoj polovici pokazala svoju kožu kakva je bila – akne je imala po cijelom licu, a na drugoj je polovici pokazala čistu kožu kakvu sada ima. Ovaj The Ordinary proizvod ima sposobnost da smanji nepravilnosti na koži, pruža dubinski piling za borbu protiv vidljivih nesavršenosti i pruža koži sjaj. Uz to, poboljšava i teksturu kože, uključujući i borbu protiv ožiljaka od akni i neujednačenog tena.Odlična je vijest uz sve to i da ne treba potrošiti bogatstvo kako bi kupila ovaj proizvod jer mu je cijena 54.90 kn, a možeš ga pronaći u Douglasu.

Foto: TikTok/ Freepik – Racool_studio/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ovo su top 3 greške koje hrpa cura radi kod iscrtavanja obrva – a tu su i prijedlozi kako ih ispraviti

Obična ili vodootporna: Je li dobro koristiti vodootpornu maskaru baš svaki dan? Koje su najbolje?

Napravi sama svoju masku za kosu koja će i djelovati – donosimo ti recepte za svaki od tipova kose!

koža recenzija video tiktok The Ordinary tiktokerica

Još vijesti