jesenski outfit

Nije samo Zara ta koja ima odjeću koja postaje viralno omiljena, ove jeseni je H&M glavni kada su u pitanju jakne. Jedan je njihov model apsolutno očarao cure, jer hrpetina njih već ju pokazuje na Instagram fotkama.

Prošivene jakne su i ove jeseni veliki hit, a posebice se izdvojio jedan model iz H&M-a. Influencerice obožavaju ovu jaknu, a kako i ne bi, topla je, dugačka da te grije ako nosiš suknjice, a i izgleda moderno i lijepo. Najčešće neki odjevni komad postane glavni hit ako se često pronalazi na street style outfitima iz velikih modnih gradova poput New Yorka, Londona ili Pariza. A ovakve su jakne ove sezone vrlo čest dodatak outfitima. I sada ih svi nose.

Model iz H&M se posebno izdvojio jer dolazi u čak nekoliko boja, a postoje i različite verzije što se tiče dužine, ovisno o tome koja bolje odgovora čijem stilu. I cijena je puno jeftinija od istih takvih dizajnerskih verzija kakve se nose. Prošivene jakne možeš sada pronaći u bilo kojem dućanu, ali ovo je ona koja je čini se posebno dobra. Ovakve su jakne, kao i ova, najčešće u oversized izdanju, što je samo još jedan razlog zbog kojeg su ove godine toliki hit – jer nosi se sve u oversized veličinama.

Još jedna jako pozitivna strana ovakve jakne je da ide dobro uz sve kombinacije i zato što je široka možeš se odjenuti dosta slojevito, a da i dalje izgledaš dobro. Ipak, najbolji način za nositi ih je ako napraviš kontrast – tj. ako ispod takve jakne odjeneš neku usku majicu i skinny traperice.

Što god odabrala uz nju, nećeš pogriješiti.

Pogledajte još:

Kombinacije boja koje će učiniti da ti outfit izgleda skuplje i luksuznije

Jesenski trendovi koji moraju otići u mirovinu pod hitno – sve ovo više NITKO ne bi trebao nositi

Najpopularnije jakne ove jeseni: 5 modela se izdvojilo i ne znamo koji je bolji

Moda jesenska jakna H&M jakna

Još vijesti