Slika nije pronađena

Iako je godina tek počela, zatrpani smo informacijama o tome što će se nositi ove godine, kako trebamo izgledati i što će svakako biti IN. Zaštitni znak ovog ljeta bit će volani i cik-cak frizura, nosit će se masivne naušnice i lude boje. Tome se veselimo.

No, ima i cijeli popis stvari koje će biti u modi ove 2017. godine za koje nismo baš sigurni što mislimo o njima. Neobični lakovi za nokte, čudni make up i čudne tehnike brige za lice. Bacite oko i recite nam jesu li samo nama sve ove stvari pomalo čudne.

1. Prozirni lak za nokte, ali s kakvim uzorkom? Ove će se godine svakako nositi prozirni lak s dodatkom cirkona ili šljokica, ali najavljuje se da bi u trendu mogli biti i nokti s kršćanskim simbolima i likovima. Nismo sigurni što mislimo o tome, a vi?

2. Na pola nalakirani nokti – odabrala si savršenu nijansu i onda odlučila namazati nokte samo do pola? Zašto?

3. Sjajilo za usne – to je bilo in prije petnaesto godina i jednostavno ne razumijemo zašto se uz sve divne mat nijanse sada vraća sjajilo? Zar se nitko ne sjeća koliko je problema izazivalo razmazivanje i lijepljenje kose na usne i svi ostali problemi sa sjajilom?

4. 3D crtanje obrva – poznato kao Microblading te predstavlja tehniku popunjavanja i iscrtavanja obrva, daje obrvama punoću i prirodan oblik bez dodatnog iscrtavanja i sjenčanja olovkom.

5. Jamsu – korejski trend koji u principu znači da na lice staviš dječji puder, uroniš glavu u vodu u tako je držiš neko vrijeme i onda ti koža bude mekša. Radije ćemo namazati lice kremom, hvala.

6. Šljokice po svuda – šljokice će svakako biti IN, ali postoji jedan trend koji bi izbjegli. Šljokice oko očiju – zvuči opasno i bolno.

7. Lažne pjegice – krajem 2016. već smo čuli o tome i koliko god cool izgleda jednostavno je pomalo nesigurno. Odeš van, padne kiša i imaš mrlje po licu.

8. Mokra kosa look -  mama nas ne pusti doma tri sata nakon što smo oprali kosu, kamoli da bi nas pustila van dok nam kosa izgleda ovako. To mogu samo Kardashianke i Jennerice.

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Želimo ih opet - Emo trendovi koji su bili popularni prije 17 godina

Najružnije hlače 90-tih vraćaju se u modu

Sivi ruž za kraj godine – evo kako ga isfurati

trend trend 2017. beauty trend

Još vijesti