Slika nije pronađena

Već i ptičice na grani znaju da se većini muškog roda diže kosa na glavi kada vide djevojku u Uggsicama, balerinkama ili onim vrećastim hlačama. Srećom, najvažnija nam je udobnost pa nas njihovo mišljenje u ovom slučaju i ne dira previše.

No kako ne bi ispalo da samo dečki imaju mišljenje o odjeći ljepšeg spola, oglasile su se i cure. Tako je sastavljena lista stvari koje djevojke ne vole pretjerano vidjeti na jačem spolu. To ne znači da ako si dečko trebaš mijenjati svoju garderobu kako bi joj udovoljio, ali zabavno je znati što to posebno bode u oči djevojke.

Evo o kakvoj odjeći se radi:


*Majice s V-izrezom

Dok manje izražen v-izrez djeluje seksi, djevojkama se ipak ne sviđa kada je prevelik – posebno ako je veći od njenog dekoltea.


*Prsluci preko majice

Ako ih odjenu zajedno s večernjim odijelom, onda je ok, ali isfurati ga na traperice i običnu majicu dobiva veliko ne.


*Preuske traperice

Uže traperice nisu problem, ali ako u jednom trenutku ne razlikuju svoje tajice od njegovih trapki, vrijeme je za uzbunu.


*Remen s velikom kopčom

Problem prevelikih ili preširokih hlača može se riješiti i s nekim decentnijim remenom, a ne onim čija se kopča vidi iz aviona.*Špicaste cipele

Kužimo da za neke prigode moraju nositi elegantne cipele, ali 'špic papak' je najnepopularnije vrsta obuće ako se pitaju cure.


Foto: ASOS, amazon.com
I.N.

Pročitajte još:

Prašina na polici, odjeća na stolici: ljudi čija je soba neuredna su inteligentniji

Korisni trikovi: kako učiniti da odjeća traje duže

Haljine, nakit, odjeća: prodaju se rekviziti iz Sumrak sage

Dečki odjeća cure

Još vijesti