Slika nije pronađena

Neki proizvodi za šminkanje postanu popularni, ali se pitamo kako je to moguće, jer nisu toliko dobri i postoji puno boljih opcija. S ovim puderom se to nitko ne pita, jer stvarno savršeno radi ono što i obećava da će napraviti – prekriva sve.

Ako puder može prekriti i tetovaže, onda znaš da ima dobro prekrivanje i da će uspjeti prekriti i nepravilnosti na licu. Dok gledaš po dućanu ili skrolaš web shopovima u potrazi za puderom koji će uspješno odraditi ovaj zadatak i stvarno prekriti sve, najbolje je baciti oko na recenzije i iskustva drugih. Nekako je u zadnje vrijeme TikTok postao mjesto broj 1 gdje se mogu čuti i vidjeti recenzije za šminku. Ova društvena mreža ima toliku moć da može utjecati na to da se proizvod rasproda u tren oka ili da ga svi zaobiđu u širokom luku. Najnovija opsesija djevojaka tamo je puder koji ima prekrivnu moć kao rijetko koji. Nije tipičan tekući puder, već je u obliku balzama, a brend koji ga proizvodi je KVD Vegan Beauty. U samom nazivu brenda stoji da su svi njihovi proizvodi veganski, pa tako i ovaj. Radi se o puderu VD Vegan Beauty Good Apple Skin Perfecting Foundation Balm.

U moru novih proizvoda za šminkanje koji dolaze konstantno, uhvatiti pažnju kupaca postaje izazovno, ali ovom je puderu to uspjelo. Osim što ima prekrivanje kakvo i kaže da ima, kada ga staviš, nećeš se osjećati kao da na koži imaš tonu pudera, a neće ti niti isušiti kožu kao neki drugi drogerijski puderi s jakim prekrivanjem. Izgledat će najprirodnije moguće s obzirom na to koliko prekriva. Koliko dobro prekriva najbolje možeš vidjeti na pravim primjerima. Ove su djevojke pokazale kako je sakrio njihove nesavršenosti na licu, a i koliko je dobar u prekrivanju tetovaža.

@tymarz

She said redness I said betch WHEEEERE #kvd #goodapple #fullcoverage #makeup #kvdbeauty #rosacea #redness

original sound - Tyler

@katie.white84

RUN don’t walk to this one! #goodapple #katvond #ulta #EnvisionGreatness #fyp

original sound - Katie

@kvdbeauty

@alabamabarker covers up #travisbarker’s tattoos with #goodapple foundation. Watch the extended cut on IG. Back in stock on KVDBEAUTY.COM.

original sound - KVD BEAUTY

Nekima je odmah kada su ga stavili izgledao kao da imaju previše pudera, ali samo se treba sjetiti prije nanošenja hidratizirati kožu. Još jedna pozitivna stvar je da ga ne trebaš staviti puno, što znači da će ti jedno pakiranje itekako trajati, jer ovo nije ionako puder koji ćeš stavljati baš svaki dan. Najveća mu je mana to što ga nema za kupiti u Hrvatskoj pa ako ga želiš, moraš pogoditi svoju nijansu između 40 koliko ih ima na njihovoj službenoj web stranici.

Pogledajte još:

Najbolji puderi za kožu sklonu aknama i prištićima – ovih 7 prekrivaju sve i neće iritirati kožu

Top 6: Puderi iz drogerija koji su jednako dobri (nekada i bolji) od onih skupih luksuznih brendova

Oni će sakriti baš sve nepravilnosti: Korektori s najvećim prekrivanjem – koji te neće razočarati

šminka kvd beauty puder Viralno tiktok

Još vijesti