Slika nije pronađena

Sada ti kao inspiracija može poslužiti tvoje omiljeno voće, naročito ako želiš biti 'in' u svijetu Instagrama. Kosa u boji borovnice već rastura neko vrijeme, a nakon nje u modu je ušla u boji kikiriki maslaca i želea, da bi sada kosa u boji bilo kojeg voća bila apsolutno prihvatljiva opcija.

Trend je započela frizerka i trendseterica Alisha McAlister koja je u svojoj objavi na Instagramu napisala da ne zna kako bi ovu boju nazvala... 'To je kombinacija voćnih boja... Jako je zabavna i savršen je način za uvesti vesele i pastelne boje u život'.


Boje je moguće kombinirati, kao i voće i voćne sokove – od narančastih boja agruma i breskve, preko žuto-zelene boje jabuke, crvene boje brusnice, do borovnice... Samo nebo je limit, a baš kao što voliš miješati voće u svojem jutarnjem smoothieju, tako ih možeš miješati i na glavi.
Stoga pripazi, jer bi od nečije kose mogla uskoro ogladnjeti ili ožednjeti... Ali u isto vrijeme svoju osobnost i svoje omiljeno voće bi mogla još lakše plasirati u javnost.

Foto: Instagram/Shutterstock

M.Z.

Provjeri još...

Opal stil – je li ovo najluđi frizerski trend u bojanju kose ikad?

Prvi veliki frizerski trend u 2018. godini – ove šiške totalno rasturaju

Beauty inspiracija – frizure slavnih cura koje bez beda možeš napraviti sama ili kod svog frizera

boja frizerski trend farba bojanje kose modni trend instagram u modi

Još vijesti