Slika nije pronađena
Ovih se dana održavaju modne revije u kojima brendovi predstavljaju svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. I moramo priznati da smo nemalo iznenađeni novitetima u modi koje nam spremaju.

Kreativni direktor kuće Loewe, Jonathan W. Anderson, predstavio je neobične tenisice koje nas podsjećaju na tradicionalne cipele kakve se nose u Meksiku, one s velikim špicevima. Lowe je ovaj čudan 'nastavak' dodao na kožne tenisice inače klasičnog izgleda.

Da je moda sklona eskapadama, opće je poznato, ali za ovaj komad odjeće ekipa pretpostavlja da će biti 'in' iduće sezone, odnosno da će poharati naše ulice i trgove.

No, čini se da će im konkurencija biti crocsice brenda Balenciaga, koje su toliko ružne ih modni portal Cromoda teško može vidjeti čak i na fotkama. Ova suradnja Crosca i Balenciage je predstavljena u okviru prestižnog Paris Fashion Weeka i proglašene proizvodom visoke mode. Slavne slip-on sandale sada su dobile novo izdanje na platformama, koje je osmislio gruzijski dizajner Demna Gvasalia, kreativni direktor Balenciage.

Na proljeće, odnosno ljeto bit će u prodaji u više boja, a mi se ne možemo odlučiti koje su nam ružnije.
Loading...

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

Pročitajte još:

[ANKETA] Cure, slažete li se – je li ovo najružniji badić ikad?

Svi su im se rugali, ali ona ih je isfurala – mislite li i dalje da su ovo najružnije trapke ikad?

Mogu li biti ružnije? Ugg izbacio najčudniji model sandala

Moda meksikanke cipele kolekcija patike sandale balenciaga Crocsice grozno

Još vijesti