Slika nije pronađena

Moda je mnogim mladim djevojkama  najvažnija (sporedna) stvar na svijetu, a neke zaljubljenice u krpice, stil i sve što nosi modni predznak odlučile su svoju strast podijeliti i s drugima i to putem bloga.

Tako su se neke od njih proslavile upravo zahvaljujući svom osjećaju za stil, a ako i ti rado pratiš modu i sve vezano uz taj svijet, definitivno provjeri ove adrese, na kojima možeš naći pregršt savjeta o stilu te o tome kako njegovati svoj vlastiti modni izričaj:

Tavi Gevinson

Sa samo 17 godina Tavi je već prava modna stručnjakinja, koju često možete naći u prvim redovima revija poznatih dizajnera. Njezin blog The Style Rookie odlikuje se originalnošću, a ova zanimljiva blogerica osnovala je i Rookie Mag, online časopis za mlade, koji se osim mode bavi i raznim temama vezanim za pop kulturu, odrastanje i teen svijet.

Ophelia Horton

Ova trinaestogodišnjakinja poznata je po svom osjećaju za stil, a na pisanje bloga odlučila se nakon što se na prvi pogled zaljubila u modu, listajući mamine modne kataloge.


Njezin blog Who's That Girl na mjesec bilježi oko 50 000 posjeta, a Ophelia je time zadobila i pažnju mnogih modnih brendova.

Emma

Mladu Emmu već je odavno zamijetio i Teen Vogue, a na njezinom  blogu The Emma Edition mogu se pronaći razni DIY savjeti te zanimljivi predmeti, koji često zaokupe pažnju ove vrijedne blogerice.

Jane Aldridge

Iako više nije tinejdžerka, Jane je dobro poznato ime u modnom svijetu jer je počela pisati sa samo petnaest godina.

Kako je prava zaljubljenica u cipele njezin blog zove se Sea of Shoes, a Jane se već okušala i kao dizajnerica obuće te je tako svoju strast prema modi pretvorila u pravu karijeru.


Arabelle Sicardi

Osim što prati modu, Arabelle je i beauty blogerica, a ova mlada djevojka ističe se po svom retro osjećaju za stil kao i po iznimnoj kreativnosti i originalnosti.

Njezin blog Fashion Pirate vizualno je vrlo napredan i definitivno prava poslastica za sve fashion fanove.

Koje modne blogove ti pratiš?

Sonja Curi
Foto: Screenshot

teen Moda blog

Još vijesti