Slika nije pronađena

Došlo je ono vrijeme kada više ne možemo ni skoknuti do obližnjeg dućana samo u toploj hoodici jer cijelo ćemo se vrijeme tresti od hladnoće. Neku jaknu moramo imati gdje god da idemo, a ovo su one koje su najveći hit ove jeseni.

Napokon opet možemo izvući jakne iz ormara i pustiti da malo one budu glavni dio outfita. Još nije toliko hladno da se moramo zabundati uz zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, ali neka jesenska jakna je itekako potrebna. Po mogućnosti neka koja nije jako tanka jer posebno ujutro, temperature nemaju milosti. Ove jeseni su se 5 modela jakni izdvojile kao popularne, a neke od njih sigurno imaš u ormaru od prijašnjih godina – sada je vrijeme da ih ponovno izvućeš.

1.Cropani sako

Najprije da maknemo s 'dnevnog reda' najlaganiju jaknicu, ono što ti može poslužiti ako znaš da ćeš cijelo vrijeme biti u zatvorenom gdje je toplo ili ako se dogodi da nas neki dan temperature još odluče počastiti. Cropane jakne do struka su hit ove godine, a nose se i takvi modeli sakoa. Nisu najtoplija jakna koju možeš imati, ali ovaj ti komad može poslužiti i kao 'majica' ispod jakne i dati ekstra toplinu.

2.Krznene kratke jakne

Jakna u kojoj ćeš se osjećati kao da si plišani medvjedić hit je i ove godine. Mekane su i tako udobne, idealne za jesen! Nosile su se i prijašnjih godina slične takve, samo nije bilo toliko krzno u fokusu. Svi koji ih obožavaju, mogu i ove godine uskočiti u nju i izgledati stajliš. S ovakvom jaknom, kao da svaka odjevna kombinacija izgleda jesenski.

3.Bomber jakne

Vratile su se ove godine i popularne bomber jakne. Svako malo su ponovno in i nećeš požaliti ako ovakvu jaknu dodaš u svoju kolekciju. Više su sportske nego dvije ranije spomenute i definitivno bolja opcija za kišne dane od krznenih jaknica. Nemoj da te njen izgled zavara, čini se lagana, ali ova jakna može biti itekako topla, sve ovisi koju odabereš.

4.Kožne jakne s krznenom postavom

Još jedan tip jakni u kojem će ti biti toplo i koja će te sigurno dobro grijati su kožne jakne s krznenom postavom. Kao stvorene za sve cure kojima je uvijek hladno. Pronaći ćeš ih u dužim i kraćim varijacijama, užim i širim, sve su opcije otvorene.

5.Pufasta jakna

Iako izgleda kao zimska jakna, nosimo ju već na jesen, jer ima dana kada je hladnije, a i tijekom zime je nekada u njoj hladno. Ovo je jakna koju možeš nositi cijelu hladnu jesen/zima sezonu, ili samo u jesen, sve ovisi koliko si smrznuta, jer nekada ovaj tip jakni, iako izgleda toplo, ne grije baš toliko. Ovo je jesenska verzija pufastih jakni, izgleda manje glomazno nego zimska, a svejedno je topla. Još je jedna jakna koja će preživjeti sve vremenske uvjete i zaštiti te od njih.

Pogledajte još:

Zara opet oduševljava – izašla kolekcija ruksaka u stilu torbica koje su bile ekstra popularne ove godine

Čarobne traperice koje navodno daju savršenu figuru – ključ je u jednom detalju na njima

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose


jakne u modi jesenske jakne

Još vijesti