Slika nije pronađena

Ako voliš stil koji fura Maja Šuput i treba ti ili želiš novu svečanu haljinu, požuri na njen Instagram profil i uključi se u veliki tjedni giveaway.

Korona, karantena, potresi u Zagrebu... ova godina nikako da krene na bolje, a Maja Šuput je pronašla način kako u ovo crnilo unijeti malo pozitive i razveseliti djevojke koje ju prate. Maja ima specifičan stil, nekome je super, drugima je katastrofa. Ako misliš da se loše oblači, ovo nije vijest za tebe, ali ako gledaš njene odjevne kombinacije i sliniš za njima – onda nastavi čitati jer ćeš ostati oduševljena. Maja je danas na svom Instagram profilu podijelila super vijesti – svaki dan ovog tjedna, poklanja po jednu svoju haljinu.

'Ok, dosta mi je crnjaka.  Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan GIVEAWAY -a . Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu , pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima. Danas vam poklanjam haljinu koju sam prošlog ljeta nosila na koncertu u Novoj Gradiski. Prilažem par slika i videa da vidite da li vam odgovara. Nadam se da će vas razveseliti. Haljinu potpisuje Marko Grubnić. Tko je želi???', napisala je u posljednjoj objavi.


Sve što trebaš napraviti je ostaviti joj komentar ispod objave i sudjeluješ u giveawayu. Haljina koju danas poklanja je predivna! Imaj na oko njen profil cijeli tjedan i okušaj svoju sreću.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Ne moraš potrošiti bogatstvo na maturalnu haljinu: H&M je predstavio mini kolekciju maturalnih haljina!

TOP ili FLOP? Zendaya je na dodjeli nagrada nosila vrlo neobičnu haljinu – neki kažu WOW, drugi WTF

Što sve neće zbog ljepote pretrpjeti! Kim se požalila da nikad u životu nije osjećala takvu bol zbog haljine

haljine maja šuput svečane haljine instagram giveaway