Slika nije pronađena

Na poznatom web shopu ASOS svako toliko se pojavi neki odjevni komad koji uhvati zanimanje ljudi. Sada je krenulo ismijavanje s jednom od haljina, čiji izgled jako podsjeća na poznate crvene mrežaste vreće u kojima se u supermarketima kupuje luk u većim količinama.

Haljine i ostali komadi odjeće na ASOS-u često budu neobičnijih dizajna kakvi se ne viđaju svaki dan, zbog čega svako toliko neki od komada dođe u centar pažnje. Sada je došao red na jednu haljinu luksuznog brenda Elissa Poppy. Radi se o crvenoj haljini koja više otkriva nego pokriva, a jednako je neobična bilo gledate li je od naprijed ili odostraga. Iako malo materijala, haljina u originalu košta 350 funti (što je oko 2870 kn), a sada je snižena na 210 funti ( oko 1700 kn).


Neke ljude je haljina podsjetila ni više ni manje nego na – vreću u kojoj se u supermarketima kupuje luk. I ismijavanje može početi.


No, koliko god haljina bila neobična i svi je ismijavali, gotovo pa je rasprodana! Kako bi bila normalnija za nositi, na jednoj od promo fotki se predlaže da se ispod haljine obuće oversized bijela majica ili slična haljina. U takvoj kombinacija haljina izgleda odlično, a i lakše ju je za odjenuti. Naime, pošto je napravljena od prirodnog lateksa, preporučuje se da se koristi baby puder kako bi lakše 'ušli u nju'.


Što ti misliš o ovoj haljini? Podsjeća li te na vreću za luk ili je totalno kul?


Foto: Twitter/ Asos/ Freepik - rawpixel.com

M.T.

Nike ima suradnju s Netflixovom serijom na novim tenisicama! Kada ih zapališ, otkrivaju ti tajnu

Čiribu čiriba! Converse ima nove modele tenisica koji imaju magiju u sebi – oduševit će i tebe

Ttly čudno ili predobro? Billie Eilish je isfurala Ikea vrećicu umjesto majice

Pogledajte još:

Moda vreća za luk odjeća ismijavanje asos haljina

Još vijesti