Slika nije pronađena

Dobra vijest za sve one žene koje čeznutljivo gledaju Levi’sove traperice, ali ih zbog svojih oblina ne mogu navući. Naime, kompanija, koja je bila jedan od prvih glasnika globalizacije, najavila je da će za ovu sezonu poboljšati asortiman ženskih traperica, uvaživši pritom činjenice o promjenama ženskog tijela tijekom posljednjih 50 godina.

Levi’s će tako i dalje imati iste veličine struka kao i dosad (raspon brojeva od 22 do 34), no za svaku veličinu bit će ponuđene tri opcije zaobljenosti: blago zaobljena, poluzaobljena i izrazito zaobljena.

Kako kaže You Nguyen, potpredsjednik u Levi’su zadužen za ženski dizajn, kompanija se na ovaj korak odlučila nakon što je među pripadnicima ljepšeg spola diljem svijeta provela opsežno istraživanje. U to su istraživanje bile uključene žene svih uzrasta koje su govorile o svojim potragama za idealnim trapericama.

Pokazalo se da čak 50 posto žena isproba barem deset pari traperica prije nego što nađe one koje odgovaraju njihovu tjelesnom obliku. Slijedom toga istraživanja Levi’s je odlučio postojeće veličine ženskih traperica obogatiti oblinama.

Više: Jutarnji.hr

levis Traperice hlače

Još vijesti