Slika nije pronađena

Ove se sezone nosi klasika, ali i ponešto ekstravagancije. Za tebe smo izdvojili modele s kojima nikako ne možeš pogriješiti.

Klasičan bež kaput – njega u ormaru vjerojatno ima tvoja mama, starija sestra ili čak baka jer ovaj kaput nikad ne izlazi iz mode. Vrijeme je da i ti nabaviš svoj – isplatit će se sigurno! Možeš ga kombinirati na sve boje i stilove, a neće te 'umrtviti' kao crni. Najbolji izbor za ovu sezonu je strukirani do koljena ili malo ispod njih.


Kaput od umjetnog krzna – pravo krzno je 'out', a umjetno je 'in'! Sve više dizajnera ove kapute prezentira na revijama... Ovaj komad će podići svaki tvoj outfit, a možeš ga isfurati baš svugdje.


Karirani kaput – također je uvijek 'in' i apsolutno nosiv. U njemu ćeš djelovati starije i ozbiljnije, a upravo to je ono što i želiš, zar ne?


Parka – 'oversized' (predimenzionirane) parke zavladale su modnim pistama, ali i ulicama. 'Profurali' su ih Balenciaga i Maison Margieli, a mi smo ih rado prigrlili jer su ekstremno ugodne! Doduše, ne možemo zamisliti da ih nosimo na košulju, ali na (skoro) sve drugo ide itekako dobro...

Embed from Getty Images


Deka umjesto kaputa
– dekice su postale apsolutni 'must have' ove sezone nakon što je dizajnerica Roksanda Ilinčić u Londonu predstavila svoju novu kolekciju za jesen i zimu 2018./2019. godine. Mi ih pozdravljamo ih jer su tako ugodne i praktične, a ti?


Kaput s leopard uzorkom – ako ne znaš kako ga isfurati prouči u članku 'Pravila nošenja uzorka – kako uklopiti točkice, prugice i životinjske printove u OOTD?', ali nemoj se bojati odjenuti ga. Životinjski uzorci su vodeći trend sezone! Možeš odabrati klasični ili onaj od umjetnog krzna i u svakom ćeš se slučaju istaknuti u masi.


Foto: Instagram/Getty Image/Amazon/Notonthehighstreet.com/Pexels

M.Z.

Provjeri još:

Lakovi koji se nose ove jeseni – 10 nijansi s kojima ne možeš pogriješiti

Modni trendovi ove jeseni – hit boja i komadi koji se trebaju naći u svačijem ormaru

Jesenski trendovi su nas oduševili – evo kakve se frizure nose ove godine!

kaputi sezona 2018./2019. modne vijesti in u modi