Slika nije pronađena

Modeli traperica koji su do nedavno bili must have, u zadnje vrijeme sve više i više padaju u zaborav. Traperice koje su više poderane nego cijele prestaju biti IN, a ni skinny modeli nisu više na vrhu ljestvice najpopularnijih.

Trendovi diktiraju kakvu ćemo odjeću najviše pronalaziti u dućanima. Kada se nosi tirkizna boja, pojavi se hrpa odjeće u toj boji, kada se nose kratke traper suknje, odjednom ih ima gdje god okrenemo glavu, a kakve će se traperice najviše nositi ove godine? Sve su više u modi modeli koje prije nekoliko godina ne bismo nikada ni pogledali. Tri su se trenda posebno izdvojila kada su u pitanju traperice, dva koji govore kakvi će se modeli nositi, a jedan koji najavljuje u kojoj će boji trapke biti najpopularnije.

1.Ravne nogavice

U 2021. godini se vraćamo na kratko u 90-e. Točnije, fokus se vraća na traperice ravnog kroja, tj. ravnih nogavica. Ovo je model kakav se već počeo nositi i prošle godine, a njegova se prevlast najavljuje i za ovu godinu. To je jednostavno klasičan model, a može dobro stajati svima, samo trebaš pronaći savršenu varijaciju na temu za baš svoje tijelo. Ovakve traperice visokog struka posebno su popularne, a iako je ravan kroj, naglasit će ti obline.


2.Plave klasične traperice

Kada je u pitanju koja će se boja traperica nositi, i po tome će ove godine prevladati najveći klasik od svih, plava boja. No ne ona indigo plava, već lagano izblijeđena plava. Svi se sjećamo perioda kada su se nosile traperice u boji, pogotovo pastelne boje, koje nisu stajale svakome, a i bilo ih je teško kombinirati. Sa svjetlijim klasik traperom takvih problema nema. Super je stvar s ovakvim trapericama i da su vječne, uvijek ih možeš nositi, dok ljubičaste ili mentol zelene nisu nešto za čime ćemo posegnuti godinu za godinom.


3.Mom jeans

I zadnji trend u svijetu traperica koji će vladati 2021. godine je mom jeans model. Jasno je da je ove godine naglasak na udobnosti, a to samo dodatno potvrđuje i ovaj trend. Nema neudobnih modela niti onih koji će ti zaustaviti protok krvi. Mom jeans su najudobniji model traperica koji postoji. Slične su kao i traperice ravnog kroja, ali su ovi modeli mogu biti još malo širi u nogavicama. Iako imaju široke nogavice, na bokovima i oko struka su uske što će samo još dodatno naglasiti ovaj dio tijela. I još jedan dodatan plus je da izgledaju odlično u različitim kombinacijama.

Pogledajte još:

I ti ih radiš: 4 greške koje svi radimo kada kupujemo traperice! Promijeni ove navike i naći ćeš trapke iz snova

Kako jednostavno staru majicu učiniti modernijom ili sama suziti hlače? I ne, ne treba ti znanje o šivanju

Ovo nam nikada ne bi palo na pamet: Evo kako možeš suziti hlače u struku, a da izgledaju top!

Moda popularni modeli Traperice trend 2021 modeli traperica

Još vijesti