Slika nije pronađena

Ovo su modeli sunčanih naočale kakve ćeš sasvim sigurno viđati na fotkama influencerica, ali i na gradskim ulicama ili plažama. Budi i ti u toku s trendovima. Ako planiraš kupiti nove sunčane za ovo ljeto, razmisli o ovakvim modelima.

Svako ljeto obilježeno je i trendovima u svijetu sunčanih naočala, a kako su topli i sunčani dani stigli, vrijeme je da se opremiš svim modnim dodacima, uključujući i sunčane naočale. Sunce je sve jače i vrijeme je da počnemo nositi sunčane. Uz klasične modele koje uvijek možeš nositi i izgledati kul, ovo su neki malo drugačiji, kakve do sada nismo toliko viđali. Oni koji žele biti IN i ove godine kupuju nove sunčane, mogu svoju kolekciju upotpuniti nekim od ovih modela.

1.Boje!

Jedan od velikih trendova ove godine su sunčane u boji. Okviri i leće u bojama, istoj ili različitoj, sasvim svejedno, dok su god uključne boje koje nisu smeđa ili crna. Na fotki iznad je samo jedan od primjera, naravno da će svatko birati onu boju koja je njemu najdraža, a isto tako biraj i model naočala koji tebi najbolje stoji. Isprobaj različite modele, a kada nađeš savršen za sebe, baci oko na sve boje u kojima se nudi taj model. Nemoj se bojati boja!

2.Naočale s dodatkom leće sa strane

Neke trendove je jednostavno teško za objasniti, a ovo je jedan od tih. Sljedeći trend na listi malo podsjeća na neki trend koji bi furali vanzemaljci, ali ove godine nosit će ga i Zemljani. Na normalne modele sunčanih naočala, brendovi su počeli stavljati dodatne manje leće i sa strane, kako bi nam oči bile što bolje zaštićene od sunca. Neki tako imaju samo produljene leće koje se protežu i sa strane, a drugi dodaju posebne 'dodatne male' ukrase sa strane koji izgledaju kao leća za mali par očiju.

3.Super tanke naočaleOvo su modeli naočala kakvi su se nosili i prošle godine, a nosit će se i ove godine. Kylie Jenner ih je nosila i odjednom su svi nosili ovakve modele sunčanih. Skroz tanke naočale su tu i ove godine. Bilo da ćeš ih spojiti s prvim trendom i nositi u nekoj boji ili ćeš odabrati neki model u crnoj boji, kojeg oblika će biti stakla...sve ovisi o tvojem ukusu, ne možeš pogriješiti dok su god naočale super tanke.

4.Lanci kao dodatak

Bez obzira koje naočale odabrala nositi ove godine, možeš ih učiniti još malo više kul tako da dodaš na njih lance. Ovaj će dodatak i najobičnije naočale pretvoriti u nešto drugačije, a dat će i retro notu.

5.Drugačiji oblici naočala su IN

Umjesto naočala s okruglim ili kvadratastim staklima, ovog ljeta traži trokute, šesterokute, što neobičnije, to bolje. Budi hrabra kod izbora oblika naočala, ne možeš pogriješiti. Ako su ti dosadili standardni modeli kao što su aviator ili cat eyes naočale, ovo će za tebe biti pravo osvježenje.

6.Još jedan model koji hvata poglede – stakla spojena iznad obrvaOvog ljeta se nosi drugačije, a zadnji model na listi je također u tom tonu. Nekada su detalji ti koji su glavni. Osim svih ranije navedenih modela sunčanih, još jedne koje će se nositi su one sa staklima spojenim šipkicom, ali ne da ti naočale sjede na nosu kako je to normalno. Bilo tankom metalnom šipkicom, većom, debljom, tanjom... Ako su stakla umjesto na sredini nosa, spojena iznad obrva, to je taj model.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Studio Lucky/ Shutterstock.com – SvetlanaFedoseyeva/ Shutterstock.com - Victoria Chudinova

M.T.

Pogledajte još:

Kako nositi ljetni make up trend koji obožavaju Kendall, Kylie i RiRi – neonske nijanse na očima?

Budi spremna za plažu: Ovo je 5 modela badića koji će biti najpopularniji ovog ljeta

Nakon 'ružnih tenisica' u trendu su i 'ružne sandale' – biste li nosili ovaj trend?

trendovi ljeto 2020. sunčane naočale popularne sunčane modeli sunčanih